Lindholm Biler

Et gennem arbejdet koncept, hvor kunden hele tiden er I centrum. Dette sikre at kunden altid får afdækket de behov de står med.

Eksplosiv vækst i elbilsalg, grøn omstilling med projekter i SMV:Grøn og projekt GREEN, fuld fokus på kundetilfreds og ikke mindst medarbejdertrivsel med bla. egen løbeklub.

Lindholm kigger fortsat ind i 8 ud af 17 verdensmål og med en stærk omnichannel strategi, digital tilstedeværelse, egen skov og eget akademi er Lindholm fortsat med til at sætte retning for bilbranchen.
Lindholm har udvidet deres omnichannelstrategi til at indbefatte levering til døren. Med indkøbet af egen lastbil muliggøres den personlige levering af kundens Lindholmbil til hele landet.
Med i strategi er også samarbejdet med Youtube’eren Jesper Dahlberg (Rundt Om Biler), som i foråret med ”Italien i elbil – kan man det?” strøg ind på en førsteplads på Rundt Om Bilers Youtubekanal målt på antal views (i skrivende stund 140.000 views). Turen til Italien blev fulgt op af et stort kundearrangement i bilhuset, hvor interesserede blev budt indenfor til snak, god mad og netværk. Mere end 200 deltog og flere var på venteliste.
Lindholm har siden 1976 levet af glade kunder. Et langt og sejt træk med fuld fokus på kundetilfredshed, der i dag placerer Lindholm med højeste rating på Trustpilot målt på antal anmeldelser og stjerner.
Lindholm arbejder strategisk med kundedata og Net Promotor Score for konstant at optimere kundeoplevelsen og ikke mindst genkøbsprocenten.

Med Lindholms tidlige og målrettede fokus på elbilsalg har de formået at vækste andelen af elbilsalg fra 2% i 2020 til 10% i 2021 til nu 40% i 2022. Med en andel af solgte elbiler på 40% har Lindholm været medvirkende til, alene i 2022, en reduktion i CO2-udledning på over 1.000 tons (21.000 km årligt. Baseret på en dieselbil kører 18 km/l, elbil forbruger 20 kwh/100 km med 80% grøn strøm). Med Lindholm Skov er Lindholm de første i brugtbilbranchen, der miljøkompenserer, og desuden er Lindholm Skov Danmarks første officielle klimaskov i eget navn. Sammen med Plant et Træ og Viborg Kommune plantes tredje etape af skoven torsdag d. 3/11 2022. Her inddrages børn fra lokale skoler, som en del af deres læringsmål. Lindholm er i gang med omlægning til vedvarende energi, hvilket skal føre til et CO2-neutralt bilhus. Første step er den netop godkendte pulje i SMV:Grøn samt Projekt GREEN. Lindholms progressive tilgang til grøn omstilling bliver bemærket, og Lindholm modtager ugentligt henvendelser fra nye og eksisterende samarbejdspartnere, der gerne vil være en del af Lindholm Skov eller som ønsker Lindholms deltagelse i ”grønne arrangementer” – eks. ”Grønne Sammen”, som Viborg Kommune står bag.

Med Lindholm Akademi dygtiggøres egne talenter, og i foråret 2022 gennemførte sælgere og mekanikere ”Lindholms Elbilkursus” på FDM Jyllandsringen. Akademiet har også medført, at Lindholms egen medarbejder er indtrådt i ejerkredsen – ”Fra fejedreng til medejer” (https://karrierebyviborg.dk/erhverv/karriereportraetter/karriereportraet-af-thomas-jakobsen/) I 2022 etableredes Lindholms løbeklub- og gåklub. Et fællesskab for alle medarbejdere med fokus på trivsel og sundhed.
Lindholm tager socialt ansvar og støtter de gode sager via donationer og sponsorater. I 2021 indsamlede Lindholm Biler mere end 180.000 kr. til Dansk Folkehjælp, og i 2021 har Lindholm Biler doneret mere end kr. 35.000,- til Danske Hospitalsklovne indsamlet via Lindholm Løbet afholdt i oktober 2021.
Strategisk arbejde med verdensmålene:
1. AFSKAF FATTIGDOM – Donationer og sponsorater til børn og familier med trange kår
4. KVALITETSUDDANNELSE – Lindholm Akademi og samarbejde med Plant et Træ
7. BÆREDYGTIG ENERGI – Bilhuset, hvor bæredygtig energi er fremtiden, og hvor målet er et CO2-neutralt bilhus.
8. ANSTÆNDIGE JOBS OG ØKONOMISK VÆKST – Praktikanter, nyuddannede mm. hos Lindholm
11. BÆREDYGTIGE BYER OG LOKALSAMFUND – Lindholm Skov: alle har offentlig adgang til grønne og rekreative områder.
12. ANSVARLIGT FORBRUG OG PRODUKTION – Genanvendelige plastflasker, økologisk vin til kunder, genanvendelse af eget papir og pap i samarbejde med lokal papfabrik, affaldssortering.
13. KLIMAINDSATS – Fremtidigt grønt bilhus planlægges og integreres på en måde, der i høj grad bidrager til klimaindsatsen
15. LIVET PÅ LAND – Lindholm Skov

Professionel bilforhandler, der markedsfører sig dynamisk og har en forfriskende tilgang til sin branche.

På nedenstående link kan du se mere:
www.lindholmbiler.dk

Følgende er vedlagt indstillingen:
https://goodiepackcom.s3.amazonaws.com/answers/files/086/864/7a-/original/Lastbil.png?1662716099

https://goodiepackcom.s3.amazonaws.com/answers/files/992/9a3/7d-/original/NPS.JPG?1662716099

https://goodiepackcom.s3.amazonaws.com/answers/files/a22/e49/18-/original/Studerende_p%C3%A5_bes%C3%B8g.png?1662716099

Se film: