Kraft Biler, Fredericia

Hos Kraft Biler i Fredericia har ENERGI stået på dagsordenen i hele 2022. Kraft Biler har i 2022 arbejdet på at energioptimere hele virksomheden for at skabe en mere bæredygtig virksomhed og mindske sin klimapåvirkning. Ved at være first movers, kan vi være sparring

Hos Kraft Biler mener vi, at man har pligt til at bidrage, når man har overskud, og det gjorde vi i starten af 2022, da krigen mellem Ukraine og Rusland brød ud i februar måned. Kraft Biler fik i løbet af få dage stablet en indsamling af fødevarer, soveposer, medicin og førstehjælpsudstyr ind, og kunne sende seks store varebiler afsted med nødhjælp og økonomisk hjælp. Aldrig før har ENERGI stået så tydeligt på dagsordenen, som den gør i dag, og de sidste 10 måneder har vi arbejdet hårdt på at få en grønnere profil og lave energirigtige forbedringer. Projekt “Grønt Bilhus” er et projekt som er indledt i samarbejde med Autobranchen Danmark og Nordic Green Solution. I projektet gennemgår virksomheden en 360 graders energienergioptimering for at skabe en mere bæredygtig virksomhed og derigennem mindske sin klimapåvirkning. Hos Kraft Biler ønsker vi at være first movers på de krav, som i fremtiden vil blive stillet af både banker, forsikringsselskaber og kunder/samarbejdspartnere samt være sparring til andre virksomheder i branchen.

Et ekstra tiltag i forsøget på at energioptimere er et fremtidigt samarbejde med Clever, hvor vores kunder kan komme forbi butikken og lade deres elbiler. Med et af virksomhedens nyeste tiltag ”Kraft all-inclusive” tilbyder vi en tryghedspakke til vores kunder som betyder, at en serviceaftale inkluderer ALT, dvs. service, vedligehold og reparation hvor der ingen undtagelser er, andet end at dæk ikke er inkluderet. – dette bidrager med både sikkerhed og god ENERGI til vores kunder

ENERGI handler ikke kun om el og udledning. Også ENERGIEN blandt Kraft Bilers ansatte har stået højt på dagsordenen i 2022. I samarbejde med Dansk Firma idræt har både medarbejdere og ledelse få fysisk aktivitet lagt ind i arbejdsdagen. Derudover har der været lagt ENERGI i at E-Certificere flere af virksomhedens medarbejdere, så de nu kan servicere hybrid- og el biler.
ENERGI opstår også, når der kommer nye unge talenter til virksomheden, og i 2022 er der ansat to nye lærlinge mens 2 talenter er blevet færdiguddannet. Med det høje ENERGI niveau, som både Kraft Biler og vores ansatte kører på, har der desuden været overskud til at bidrage med støtte til lokalsporten, bl.a. AC Horsens, Vejle Boldklub og FC Fredericia samt landsindsamlingen på TV2.

Kraft Biler er også repræsenteret i Autobranchen Danmarks bestyrelse, hvor vi arbejder på at skabe bedre vilkår og sikre rammer for den danske brugtvogns branche. Kraft Biler har i dag 29 ansatte og sælger årligt ca. 1500 biler og ligger i top på Trustpilots troværdighedsliste blandt bilforhandlere.
2 af vores vigtigste konkurrenceparametre kommer vi ikke til at ændre på; nemlig mottoet ”En bilhandel du bliver glad for” og vores centrale placering i Trekantområdet med let adgang til motorvejsnettet.

Resume:
Kraft Biler har i 2022 arbejdet på at energioptimere hele virksomheden for at skabe en mere bæredygtig virksomhed og mindske sin klimapåvirkning. Ved at være first movers i branchen kan de være sparring til andre virksomheder som ønsker at omlægge virksomheden til en grønnere profil.
Virksomheden har bidraget til både nødhjælp til Ukraine, lokalsporten og TV2s landsindsamling.
Også de ansatte har fået et spark energi med både E-certificering af flere medarbejdere samt motion på arbejdspladsen.

For særlig proaktiv ledelse, nytænkende onlinemarkedsføring, samt lokalt engagement.

Følgende er vedlagt indstillingen:
https://goodiepackcom.s3.amazonaws.com/answers/files/f62/79f/ab-/original/1.jpg?1662802770

https://goodiepackcom.s3.amazonaws.com/answers/files/49a/56f/d1-/original/2.jpg?1662802770

https://goodiepackcom.s3.amazonaws.com/answers/files/330/24c/9a-/original/3.jpg?1662802770

På nedenstående link kan du se mere:
www.kraftbiler.dk

Se film: