regelsæt og bedømmelseskriterier for
Auto Awards ’20/21

Bedømmelsen

Auto Awards er en spektakulær tilbagevendende begivenhed, hvor der uddeles prestigefyldte statuetter til de bedste af de bedste.

Udvælgelsen af  de endelige vindere foretages blandt de nominerede på baggrund af juryens stemmer,  bil- og autobranchens stemmer samt publikums stemmer afgivet på autoawards.dk. De tre parters stemmer vægter på følgende måde:
Juryens stemmer (50%),
Bil- og autobranchens stemmer (25%)
og offentlighedens stemmer (25%).

I følgende kategorier vil det kun være juryen (50%), samt bil- og autobrancherelaterede stemmer (50%), der giver udfaldet af vinderne:

  • ÅRETS PRODUKT
  • ÅRETS LEVERANDØR
  • ÅRETS FORSIKRINGSSELSKAB
  • ÅRETS NYHED

I kategorierne, der vedrører køretøjer, er der nedsat en biljury kun bestående af motorjournalister, hvor deres stemmer vægter 80% og offentlighedens stemmer vægter 20%.

Christensen Kjærulff, Statsautoriseret Revisionsaktieselskab & KPMG statsautoriseret revisionspartnerselskab sikrer, at alt går rigtigt til.

Juryen, der består af et repræsentativt udsnit af folk fra branchen, træder sammen online og vurderer de forskellige indstillede.

Juryen har beføjelser til at komme med indsigelser mod indstillede, hvis de mener, at indstillingen er mangelfuld eller ikke stemmer overens med retningslinjerne for Auto Awards.

Hvis juryen kommer med indsigelser mod den indstillede, har den indstillede mulighed for at komme med yderligere dokumentation for berettigelse.

Christensen Kjærulff, Statsautoriseret Revisionsaktieselskab & KPMG statsautoriseret revisionspartnerselskab vil tælle juryens, bil- autobranchens, såvel som offentlighedens stemmer sammen og finde vinderne af Auto Awards '20/21.

Tirsdag 23. november 2021 offentliggøres vinderne ved Auto Awards '20/21 i Cirkusbygningen i København.

Tirsdag 23. november 2021
Cirkusbygningen, København
Vi ses til Auto Awards 20/21 tirsdag 23. november 2021 kl. 18.00
- Kun adgang med forhåndsbestilte billetter, der kan købes her på sitet

Afstemning til Auto Awards '20/21
Stem på de nominerede her på sitet frem til søndag 21. november 2021.

 

Orange_streg

Juryens vurdering

I beskrivelsen af kategorierne har vi forsøgt at give så mange oplysninger som muligt, men juryen vil tage flere aspekter med i deres bedømmelser, end det er muligt at belyse. Hvert jurymedlem vil vurdere hver nomineringsmulighed. Det vil bl.a. blive vurderet, om der leves op til de anprisninger, som følger brandet, hvorvidt det er innovativt og nyskabende, og om det kan danne præcedens i bil- autobranchen.

Der vil blive set på kvalitet og æstetik, og om brandet giver et positivt helhedsindtryk. Juryen skal give alle indsendte karakterer i forskellige vurderingskriterier tilpasset kategorien samt eventuelt anføre deres personlige bemærkninger. Denne gennemgang danner således udgangspunkt for valg af de udvalgte nominerede. Juryens vurdering er ikke en videnskabelig baseret gennemgang, men en subjektiv vurdering, der tager højde for en lang række aspekter ved det enkelte brand/den enkelte virksomhed etc.

Man er som jurymedlem inhabil i tilfælde af, at der fremgår en indstilling i en eller flere givne kategori(er), hvor indstillingen er lavet eller repræsenteret af en virksomhed jurymedlemmet er tilknyttet eller har økonomisk interesse i. I det tilfælde stemmes der på en anden i de/den pågældende kategori(er).

 

Orange_streg

Revision af afstemning

I hele afstemningsperioden overvåger Christensen Kjærulff, Statsautoriseret Revisionsaktieselskab & KPMG statsautoriseret revisionspartnerselskab forløbet. Inden prisuddelingen tæller ovenstående alle stemmer op fra juryen, bil- autobranchen, såvel som offentligheden for at finde vinderne af Auto Awards '20/21 i de forskellige kategorier. Vinderne offentliggøres ved det store Award Show tirsdag den 23. november 2021.