tankerne bag
Auto Awards

Om Auto Awards

I en branche, hvor der sker store forandringer med stor hast og i takt med den teknologiske udvikling, er det nødvendigt med løbende evaluering og nytænkning. Derfor er Auto Awards formål at fremhæve, hædre og sætte pris på de aktører i bil- autobranchen i Danmark, der netop gør en signifikant forskel og sætter en høj standard til inspiration og udfordring for hele branchen. Auto Awards statuetterne gives derfor til den virksomhed, som har været ansvarlig og drivende for arbejdet inden for en given kategori.

De prestigefyldte statuetter blev i 2015 ændret fra en stregtegning til den premie, der bliver uddelt til de heldige vindere til Auto Awards 2015. Auto Awards statuetterne symboliserede det år (2015) mange ting, såsom et dobbelt "a" for Auto Awards, en destination, en dråbe, samt et hjerte for branchen og miljøet. Endvidere var statuetterne lavet af træ for bl.a. bæredygtighed.

Auto Awards 2016 logo og statuetten havde i dette år udviklet sig - for at afspejle bil- autobranchen, der også er i konstant udvikling. Logoet har siden 2016 taget udgangspunkt i en globe og tager dermed også udgangspunkt i tanken om en bæredygtig udvikling i branchen. Et snit gennem globen afslører en ren cirkulær flade. Cirklen symboliserer dynamik og bevægelse, men vigtigst afsløres en overflade af guld - på samme måde som Auto Awards ønsker at bringe det bedste fra branchen frem i lyset.

Hvad fremtiden byder, er op til branchens opfindsomhed - Vi glæder os til at præsentere de kommende prestigefyldte statuetter for 2022.