Kraft Service

Kraft Service er i 2022 blevet CAC certificeret med en rating på 4,9 ud af 5 mulige stjerner. Der er uddannet 2 lærlinge og 2 nye er kommet til. Flere af mekanikerne er blevet E-certificeret.

Hos Kraft Service servicerer vores 19 ansatte mere end 8300 biler om året. Vores 24 værkstedslifte laver en omsætning på mere end 17 millioner årligt og vi har altid minimum 2 lærlinge aktiveret på værkstedet. Travlheden på værkstedet skyldes det høje serviceniveau, som i foråret 2022 førte til en CAC-certificering, hvor vi blev rated med 4,9 ud af 5 mulige stjerner. Ved en CAC-certificering bliver man løbende kontrollereret af teknologisk institut, som vurderer kvaliteten af det faglige arbejde, det tekniske udstyr samt hele kundeoplevelsen, fra bilen afleveres på værkstedet, til den hentes igen.

I 2022 er 2 nye lærlinge kommet til og 2 er blevet færdiguddannet. Vi ser det som en vigtig opgave at uddanne nye talenter til branchen og sørger også for, at vores mekanikere altid har den nyeste efteruddannelse indenfor branchen. Dette sikrer, at vi har en høj kvalitet i både dieselteknikere, plug in/hybrid teknikere og flere af vores mekanikere er blevet E-certificeret, så de nu kan lave størstedelen af alle elbiler.

De sidste 10 måneder har vi arbejdet hårdt på at få en grønnere profil og lave energirigtige forbedringer. Projekt “Grønt Bilhus” er et projekt, som er indledt i samarbejde med Autobranchen Danmark og Nordic Green Solution. I projektet gennemgår virksomheden en 360 graders energienergioptimering for at skabe en mere bæredygtig virksomhed og derigennem mindske sin klimapåvirkning. Hos Kraft Service ønsker vi at være first movers på de krav, som i fremtiden vil blive stillet af både banker, forsikringsselskaber og kunder/samarbejdspartnere samt være sparring til andre virksomheder i branchen.

Med et af virksomhedens nyeste tiltag ”Kraft all-inclusive” tilbyder vi en tryghedspakke til vores kunder som betyder, at en serviceaftale inkluderer ALT, dvs. service, vedligehold og reparation hvor der ingen undtagelser er, andet end at dæk ikke er inkluderet.

Der har også været overskud til at bidrage i 2022. Da krigen mellem Ukraine og Rusland brød ud i februar måned fik vi i løbet af få dage stablet en indsamling af fødevarer, soveposer, medicin og førstehjælpsudstyr ind, og kunne sende seks store varebiler afsted med nødhjælp og økonomisk hjælp.
Der har desuden været overskud til at bidrage med støtte til lokalsporten, bl.a. AC Horsens, Vejle Boldklub og FC Fredericia samt landsindsamlingen på TV2.

Et arbejde som mekaniker kan være fysisk krævende, og det er vigtigt for os, at vi passer godt på vores medarbejdere, hvor flere har været hos os i mere end 20 år. Derfor indførte vi i 2022 motion på arbejdspladsen i samarbejde med Dansk Firma Idræt.

Resume:
Kraft Service er i 2022 blevet CAC certificeret med en rating på 4,9 ud af 5 mulige stjerner. Der er uddannet 2 lærlinge og 2 nye er kommet til. Flere af mekanikerne er blevet E-certificeret og de ansatte har fået motion ind som en del af arbejdsdagen. Der er blevet arbejdet på at energioptimere hele virksomheden for at skabe en mere bæredygtig virksomhed og mindske virksomhedens klimapåvirkning. Ved at være first movers i branchen kan virksomheden være sparring til andre virksomheder, som ønsker at omlægge virksomheden til en grønnere profil.
Virksomheden har bidraget til både nødhjælp til Ukraine, lokalsporten og TV2s landsindsamling.

Følgende er vedlagt indstillingen:
https://goodiepackcom.s3.amazonaws.com/answers/files/2b6/792/e9-/original/1.jpg?1662803087

https://goodiepackcom.s3.amazonaws.com/answers/files/50d/90a/5e-/original/2.jpg?1662803087

https://goodiepackcom.s3.amazonaws.com/answers/files/19d/e3c/eb-/original/3.jpg?1662803087

På nedenstående link kan du se mere:
www.kraftbiler.dk

Se video: