Gørløse Autoimport

Stadig flere værksteder skifter fra mærke til fri, men Gørløse Autoimport går den modsatte vej: Flere kunder og nye krav fra elbiler nødvendiggjorde at det hidtil frie værksted blev aut. MB-værksted
Kort før årsskiftet 2021/22 åbnede Gørløse Autoimport det første nye autoriserede Mercedes-Benz værksted i Danmark i 20 år, og gør dermed direkte mod den nuværende tendens i branchen, hvor stadig flere autoriserede mærkeværksteder vælger at blive frie og mærke-uafhængige værksteder. Efter 30 år i Gørløse, med trinvis knopskydning med værksted, autogenbrug og reservedelssalg, begyndte de fysiske rammer at blive for trange, og virksomheden tog hul på en ambitiøs udvidelse, modernisering og flytning til nabobyen Slangerup.
Fase 1 af flytningen skete i 2017, hvor autogenbrug og reservedelssalg fik nye, store og flotte faciliteter, og 1. november 2021 åbnede de så et topmoderne Mercedes-værksted på 1800 kvm. Men det større værksted var ikke kun nødvendigt for at imødekomme en voksende efterspørgsel fra kunderne.

Til forskel fra det gamle værksted, har det nye værksted plads til også at reparere varevogne – noget der er en stigende efterspørgsel på fra varevognskunder i regionen, og det er kunder, der ofte kommer med en servicekontrakt fra Mercedes, som kræver et autoriseret værksted. Et ekstra krav handler om hurtig og uhindret adgang til alle elektroniske opdateringer til alle modeller, og ikke mindst om viden og værktøjer til de mange elektriske EQ-modeller. Den nye status som autoriseret Mercedes-værksted gør det muligt for virksomheden at bevare de mange gode relationer de har opbygget gennem mange årtier i branchen, uanset hvilken Mercedes-model de vælger at køre i.
Tilmed er værkstedet helt unikt, da deres direkte adgang til mange, brugte, originale reservedele i høj kvalitet gør dem i stand til at tilbyde gode reparationsløsninger til enhver årgang og pengepung.

Den tredje og sidste del af flytningen bliver af afdelingen for bilimport og -salg, klargøring og smart repair, som forventes gennemført i slutningen af 2022. Dermed bliver Gørløse Autoimport en af Danmarks nyeste, største og mest komplette udbydere af eftermarkedsservices for Mercedes-Benz.

Følgende er vedlagt indstillingen:
https://goodiepackcom.s3.amazonaws.com/answers/files/075/47a/ca-/original/IMG_5921.jpg?1662821972

https://goodiepackcom.s3.amazonaws.com/answers/files/fd5/820/32-/original/IMG_5953.jpg?1662821972

https://goodiepackcom.s3.amazonaws.com/answers/files/ab7/3e3/21-/original/6M3A6539.JPG?1662821972

På nedenstående link kan du se mere:
www.autoimport.dk 

Se video: