Din Bilpartner markedsføringskampagne – HURTIGT VIDERE

Din Bilpartner og alle vores marketingaktiviteter udstråler kernebudskabet hurtigt videre, hvad end det er vores branding film eller et programsponsorat på et historisk cykelår i Danmark.

Din Bilpartner har kørt en Hurtig videre-markedsføringskampagne bestående af to hovedelementer, hvor kernebudskabet hurtigt videre virkelig kommer til udtryk.

Din Bilpartner branding film – Hurtigt videre:
Det første element i vores markedsføringskampagne blev skabt i foråret 2022 – en ny Din Bilpartner branding film, hvor vores kundeløfte igen fremtræder stærkt. Vi tænker hele tiden på vores kunder, og hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dem hurtigt videre. Filmen blev et fantastisk resultat, hvor seriøsitet, genkendelighed og humor spiller en stor rolle. Vi er der for vores kunder, uanset hvor og hvornår bilen bryder sammen.
Filmen består af fire scener, som alle viser forskellige hverdagsscenarier, hvor bilen kan drille, og man virkelig har brug for sin mekaniker, hvad end det er ude blandt marker, på vej i lufthavnen, ude og handle eller på vej på tur. Giv os to minutter, og så er du igen godt og sikkert kørende.

Tag et kig – og mærk hvordan smilet breder sig på jeres læber. Man kan ikke andet end at smile, når de forskellige scener kører hen over skærmen.

Markedsføring rettet mod kunderne:

Brandingfilmen blev vist på mange platforme:
o​TV-spot af brandingfilm på TV2
o​Sociale medier
o​Ny Din Bilpartner hjemmeside

Internt Din Bilpartner-arrangement:
Brandingfilmen havde præmiere på vores Din Bilpartner regionsmøder, som blev afholdt i foråret. Her fik vores Din Bilpartnere lov at se den nye branding film på storskærm for første gang – her blev den mødt af smil og grin, som bredte sig i lokalerne.

Formålet med filmen var at fortsætte vores unikke og humoristiske markedsføring, og at skabe en genkendelighed til Din Bilpartner, som ses på vores mekaniker i filmen, som også er det første vores kunder møder på dinbilpartner.dk. En branding film som virkelig efterlever budskabet hurtigt videre i alle dets elementer. ¨

Programsponsorat på cykling:
Det andet element af markedsføringskampagnen bestod af et programsponsorat på stort set alt cykling på TV2. Vi ved at cykling er enormt populært og bliver set af rigtig mange danskere – derfor så vi vores snit til at promovere Din Bilpartner. Det er ikke nogen hemmelighed, at 2022 har været et historisk godt cykelår, et cykelår som nok aldrig vil blive glemt – nemlig året hvor de danske rytter i den grad brillierer b.la. Jonas Vingegaard som tog en historisk sejr i dette års Tour De France. Hen over sommeren har vi i den grad været involveret i cykling med vores payoff hurtigt videre.

Vi har kørt med annoncen ”YES! ENDELIG ER DER TOUR. Vi servicerer og reparerer alle servicebiler og alle andre biler – med fuld fabriksgaranti selvfølgelig” og en genkendelig stregtegning designet i Din Bilpartner-universet. Annoncen har kørt som film på tv, hvilket skabte genkendelighed, da annoncen pludselig hang på storskærme rundt i København i forbindelse med Tour start.

Internt Din Bilpartner-arrangement:
I forbindelse med vores programsponsorat på cykling afholdte vi i samarbejde med FTZ og Continental et VIP Tour De France-arrangement for vores Din Bilpartnere, hvor man fik lov at komme helt tæt på. Det var en spændende dag, der bød på inspirerende indslag samt muligheden for at netværke med Din Bilpartner-kolleger landet over.

Kvalitet vægtes højt i Din Bilpartner, så højt at vi i dagligdagen, og faktisk bare hver dag arbejder ud fra Den Høje Standard, som er et kvalitetsprogram, der tilsikrer at vi altid leverer en kvalitet i top samt den bedste service.

Den Høje Standard er netop grundlaget for, at kunderne kommer – hurtigt videre.
I og med at vi er Danmarks ældste værkstedkæde og har mere end 35 års erfaring i at servicere og reparere biler, er vi godt klar over, at vi hele tiden skal udvikle os for at følge med, og det er netop det vi gør med Den Høje Standard.

Følgende er vedlagt indstillingen:

https://goodiepackcom.s3.amazonaws.com/answers/files/dd0/d95/2f-/original/DBP_Auto_Awards_TourdeFrance_2022.jpg?1662722530

https://goodiepackcom.s3.amazonaws.com/answers/files/7fd/a66/85-/original/DBP_Auto_Awards_TourdeFrance_Event_2022.jpg?1662722530

https://goodiepackcom.s3.amazonaws.com/answers/files/d1a/128/ed-/original/DBP_Auto_Awards_TourdeFrance_2022.jpg?1662722530

På nedenstående link kan du se mere:
https://dinbilpartner.dk/

Se film: