Digital-Servicebook.com

Digital-Servicebook er på en mission, der skal gøre det muligt for alle i branchen at dokumentere bilens levetid, beskytte servicedataene mod manipulation og reducere svindel i en digital service bog.
Autobranchen er i gang med at digitalisere sig som mange andre brancher. Alle værksteder har computere, telefoner og anden teknologi ligesom enhver bil indeholder software og sensorer. Det paradoksale er, at branchen holder fast i at processer, datadeling og den fysiske kørebog skal fungere som det altid har gjort.

Registrer servicedata uanset bilmærke ét sted og beskyt dit værksted: Digital-Servicebook, er en uafhængig online dokumentationsportal til alle bilmærker. Vi erstatter papirhæftet, samler alle oplysninger og dokumenterer bilens historie for fremtiden. Med Digital-Servicebook skal værkstederne kun registrere service og reparation ét sted. Der er ikke behov for at registrere i papirservicebog eller OE-service portaler. Som branche er tillid og kunderelationer afgørende for at kunderne vender retur til det lokale værksted, men jo mere digitaliseret bilerne og branchen bliver, des sværere bliver det at opretholde relationen. Bilproducenterne kommunikerer direkte til bilejerne som en del af de teknologiske fremskridt og værkstederne vil derfor få det sværere, at bevare kunderelationen og fastholde deres forretning. Som kunde på Digital-Servicebook kan man få bil data og servicehistorik udført hos mærkeproducenterne, ind i den digitale-servicebog. En sådan transparens gavner bilproducenterne, de frie værksteder, OE-husene, og forbrugeren ved at alle parter har adgang til hele bilens historik.

Overblik og fabriksgaranti: En af de største udfordringer i branchen er opretholdelse af fuld fabriksgaranti. Med Digital-Servicebook er der fuld indsigt i service- og reparationshistorikken uanset hvor det er foretaget og sikrer dermed, at ethvert arbejde udføres og dokumenteres korrekt. Det giver kunderne færrest mulige problemer, utidige nedbrud og længst mulig billevetid. Som værksted har man adgang til bilens service- og reparationshistorik hvor som helst og når som helst. Al data og historik, uanset bilmærke, er samlet elektronisk, uden risiko for at det kan gå tabt.
Sparer tid: Som virksomhed og værksted tæller hvert minut og behovet for dagligt at være så effektivt som mulig, har aldrig været vigtigere. Med Digital-Servicebook skal man ikke bruge unødig tid på at lede efter papirservicebogen i bilerne eller efterspørge den hos kunden ved værkstedsbesøg. Værksteder der har adgang til Digital-Servicebook har adgang til registreringsdatabaser, synshistorik samt søgning efter fabriksindkaldelser fra alle bilmærker i én og samme bruger flade. Med platformen kan man nemt sikre kunder optimal tryghed og samtidig spare tid.
Værn mod svindel: I ind, – og udland forekommer der dagligt svindel indenfor autobranchen. Med registrering af service- og reparationshistorik i Digital-Servicebook kan værkstederne sikre sig mod kilometersnyd, kloning etc., da det kun er muligt at ændre på fejl tastning af data ved at kontakte Digital-Servicebook support. Med korrekt service og dokumentation ved handel med biler, sikrer man sig selv og ens kunder, højere gensalgsværdi og ofte hurtigere salg, da den digitale servicebog skaber tryghed og transparens for alle.

En servicebog er noget af det sidste i bilindustrien, som mangler opdatering, fornyelse og digitalisering. Her hos Digital-Servicebook står vi forrest for at forandre bilindustrien til det bedre, og forøge sikkerheden på tværs af bilbranchen, både for den private forbruger og værkstederne. Digital-Servicebook, har samarbejde med følgende, helios, FTZ+, E-Boks, Din Bilpartner, Automester, Elektro Partner, Dansk Bilbrancheråd, Auto Partner, Meca, Quickpoint, au2parts, Autoplus, Diselhybrid, Rudecenter, Mekonomen, Mekopartner, Speedy, Admanager, Workshop 365, Nor Bits Future, Promeister, MG, SFVF, Vianor, Garagewire, Carpeople, Hella Teknicar, samt flere på vej!

Følgende er vedlagt indstillingen:

https://goodiepackcom.s3.amazonaws.com/answers/files/de5/105/71-/original/Tragt.png?1662623258

https://goodiepackcom.s3.amazonaws.com/answers/files/81a/6b5/72-/original/pr%C3%B8v_30_dage_gratis_reklame_2.pdf?1662623258 

https://goodiepackcom.s3.amazonaws.com/answers/files/943/e34/b0-/original/Facebook_cover__Tegnebr%C3%A6t_1.png?1662623258

På nedenstående link kan du se mere:
https://digital-servicebook.com/services/protect-your-cars-service-history/

Se film: