Estimatic

Estimatic gør afgiftsberegninger af leasingbiler og brugte import- og eksportbiler let.

Med Estimatic kan bilforhandlere let beregne afgiften på brugte biler, om det er leasing, import eller eksport. Det er blot at indtaste registrerings- eller stelnummer på det køretøj, der ønskes prissat og herefter angive kilometertal og stand. Så kan du læne dig tilbage og lade Estimatic udføre det ellers hårde, langsommelige og trivielle arbejde med at finde matchende annoncer og priser – forhandlere sparer mellem en halv til flere timer på hver sag.

Til at foretage beregningen bruges oplysninger om et køretøj fra både DMR, Standardprissystemet, modelkatalog og bilannoncer, som kombineres med en bred søgning på udstyr, kilometertal, alder, stand mv. Estimatic finder automatisk de bedst lignende bilannoncer i markedet, og du kommer hurtigt og præcist frem til en handelspris. Det virkelig smarte er, at Estimatic også identificerer udstyr og korrigerer handelspris derefter.

Følgende er vedlagt indstillingen:
https://goodiepackcom.s3.amazonaws.com/answers/files/f01/3a7/51-/original/Estimatic-paa-skaerm-lille_%281%29.png?1662453057

https://goodiepackcom.s3.amazonaws.com/answers/files/766/489/85-/original/AutoITaarsdag22-0195-scaled.jpg?1662453057

På nedenstående link kan du se mere:
https://www.autoit.dk/estimatic/