Bosch Remote Diagnostics

Det er forretningskristisk for frie værksteder, at de kan diagnosticere og reparere alle bilmærker. Bosch Remote Diagnostics er diagnosticeringsteknologi og specialister lige ved hånden, til tiden.

For et frit værksted kan det være nærmest umuligt at udføre service på alle bilmærker. Få værksteder har økonomien til at ansætte eksperter så man er dækket ind med den nødvendige viden. Mange må derfor sende kunder videre til mærkeværkstederne og dermed miste indtjening. Med Bosch Remote Diagnostics er problemet løst. Denne service giver frie værksteder mulighed for at servicere alle kunder uanset bilmærke. På overfladen virker den som en simpel løsning, men den er langt mere kompliceret, da den kombinerer bilfabrikkernes open source data, diagnosticeringssoftware og et internationalt team af eksperter.

En simpel opkobling fra bilen på værkstedet til Bosch Remote Diagnostics gør, at det lokale værksted har adgang til den data (RMI) som bruges til at diagnosticere den specifikke model. Nu har værkstedet mulighed for at kode en nøgle, kode en ny lygte eller anden reservedel som kræver kodning inden reparationen er færdig. Dette gøres af et højt specialiseret international Bosch support team, assisterer med konkret viden om det konkrete bilmærke. Det lokale værksted har dermed adgang til detaljeret data og diagnosticeringsværktøjer samt support, som normalt ikke er tilgængelig for det frie værksted i autobranchen. Bosch Remote Diagnostics sørger derfor for, at frie værksteder kan diagnosticere korrekt, kode nye reservedele og give god service og reparere samtlige bilmærker. Og dette på samme professionelle niveau som man får på mærkeværkstederne. Det øger konkurrenceevnen i markedet og dermed styrker det høj faglighed på sigt på tværs af værkstederne.

Helt unikt for Bosch Remote Diagnostics:
• Værkstedet kan booke tid og dermed planlægge præcis, hvornår den pågældende bil kobles op på systemet og mekanikeren har tiden.
• Imens diagnosticeringen foregår, kan mekanikeren arbejde videre med andre opgaver.
• Vha. Bosch appen Workshop Service Assist på mobilen kan mekanikeren sammen med det internationale support team gå endnu dybere i detaljen med diagnosticering og løsningsmuligheder.

Med Bosch Remote Diagnostics kan det frie værksted servicere kunderne i stedet for som nu, at sende dem videre til mærkeværkstederne. For bilejerne betyder det, at de kan bruge deres foretrukne værksted når bilens systemer skal opdateres eller når der skal kodes en ny nøgle. Bosch Remote Diagnostics er et stærkt eksempel på, hvordan Bosch bruger digitalisering, data og international viden i Bosch Car Service netværket til at styrke lokale frie værksteders forretning og give en bedre oplevelse for bilejerne. Derfor mener vi at Bosch Remote Diagnostics fortjener prisen som Årets Produkt.

Følgende er vedlagt indstillingen:
https://goodiepackcom.s3.amazonaws.com/answers/files/f86/0fd/9d-/original/BoschCarService_AutoAwards_A%CC%8Aretsprodukt.jpg?1662727679

https://goodiepackcom.s3.amazonaws.com/answers/files/4c4/eee/25-/original/BoschCarService_AutoAwards_A%CC%8Aretsprodukt2.jpg?1662727679

På nedenstående link kan du se mere:
https://www.bosch-remotediagnostics.com/

Se film: