Dansk Bilbrancheråds lærlingekonsulent

Dansk Bilbrancheråd har valgt at investere i fremtiden ved – som de første i branchen – at oprette en stilling decideret målrettet lærlingeområdet, nemlig rådets nye lærlingekonsulent Lucas Hultgren.

Dansk Bilbrancheråd har valgt at investere i fremtiden ved – som de første i branchen – at oprette en stilling decideret målrettet lærlingeområdet, nemlig rådets nye lærlingekonsulent Lucas Hultgren.
Lærlingekonsulenten skal kæmpe for at få flere unge til at tage en automekanikeruddannelse gennem rebranding og synliggørelsen af uddannelsen.
Dansk Bilbrancheråd sætter med lærlingekonsulenten alle sejl ind og booster yderligere indsatsen med en DS3 racerbil og Tun Din Fremtid-kampagnen. DS3 racerbilen – kaldet Tun Din Fremtid-raceren – bliver både kørt og serviceret af automekanikerlærlinge gennem holdet Touringcar Academy og skal via kampagnen Tun Din Fremtid synliggøre overfor de unge, hvor fedt det er at være mekanikerlærling. Det nye Lærlinge Racing Team agerer de mange forskellige indsatser og aktiviteter, som lærlingekonsulenten kan hægte budskaber op på til brug for omtale i medierne, indlæg og aktiviteter på de mange nye sociale medieplatforme, som Lucas vil etablere for at ramme målgruppen, præcis dér hvor de er.
Med lærlingekonsulenten har Dansk Bilbrancheråd som de første i branchen gjort noget ved det, som alle taler om.
Nemlig den enorme udfordring, som vores branche står med, når det kommer til at færre og færre unge vælger at blive mekaniker. Alt for mange lader det blive ved snakken, og alt for få gør rent faktisk noget aktivt ved problematikken og aktivt skrider til handling. Men det har vi valgt at gøre i Dansk Bilbrancheråd, for udviklingen må og skal vendes!

Følgende er vedlagt indstillingen:
https://goodiepackcom.s3.amazonaws.com/answers/files/fe3/e35/49-/original/Race_for_riget_2022_med_Lucas.jpg?1662719518

https://goodiepackcom.s3.amazonaws.com/answers/files/791/30a/19-/original/race_jyllandsringen_aug_2022.jpg?1662719518

https://goodiepackcom.s3.amazonaws.com/answers/files/19b/11a/f5-/original/Vi_st%C3%B8tter_kampen_for_flere_mekanikere.jpg?1662719518

På nedenstående link kan du se mere:
https://dbr.dk/nyheder/rebranding-og-tun-din-fremtid-moed-dansk-bilbrancheraads-nye-laerlingekonsulent