AutoPartner

AutoPartner har styrket kendskabsgraden via øget landsdækkende markedsføring – og arbejder kontinuerligt med optimering af kvalitetsprocesserne på kædens værksteder via CAC-certificeringen.

AutoPartner er et af de absolut mest fremtrædende brands i den frie del af autobranchen og er i dag et full-service værkstedskoncept, som supporterer de 240 værksteder i kæden med alt fra markedsføring og efteruddannelse – til driftsoptimering, generations- og ejerskifte og meget mere.

Markedsføringen er stadig en af de vigtigste grundpiller i konceptet – herunder bl.a. det tætte samarbejde gennem mange år med Dansk Håndboldforbund (DHF). Med kampagnen Håndboldens Hverdagshelt har AutoPartner og DHF en mission om at hylde de mange frivillige ildsjæle, der hver dag yder en enorm og uundværlig indsats i de lokale klubber. Dem, der altid står bag og bakker op, uanset hvilket niveau der spilles på. For AutoPartner handler det om at kunne identificere sig selv som lokalt værksted – med den lokale håndboldklub og derigennem styrke det fælles lokale sam- og nærvær.

AutoPartner har i 2022 styrket kendskabsgraden via kontinuerlig synlighed på landsdækkende TV, med reklamefilm, hvor kædens egne mekanikere deltager og skaber et troværdigt og lokalt image. Samtidig har store programsponsorater af bl.a. satireprogrammet ”Minkavlerne” samt ”Korpset” på TV2 styrket AutoPartner-brandet udover en massiv online eksponering på tværs af diverse sociale medier og søgemaskiner samt lokal markedsføring.

Senest har et samarbejde med TV2 Vejret styrket brandet, hvor der laves små indslag med TV2 Vejrbilen om emner hvor ”vejr og bil” kan forenes. Det har givet forbrugerne oplysende indslag om f.eks. sammenhængen mellem pollen-sæsonen og allergier – og bilens luft og pollenfiltre, ligesom hvordan man som bilejer skal agere i forhold til ”sommerplager” som insekter og fulgeklatter der rammer bilen – og solcreme der fejlagtigt kommer på bilen fra små børns hænder og lignende.

Kæden arbejder kontinuerligt på at styrke netværket på tværs i kæden og skabe en ”AutoPartner-ånd” blandt medlemmerne, ved at øge tilknytningen medlemmerne i mellem og inddrage dem i workshops på både års-, regions- og lokalmøder. Et stadig stigende antal indehavere har deltaget i lederuddannelsen, hvor de får redskaber til at drive bedre ledelse på værkstedet og dermed også sikre et bedre arbejdsmiljø, som giver en bedre fastholdelse af medarbejderne. Samtidig fokuseres der meget på optimering af processer, driften og indtjeningen på værkstedet, hvor indehaverne kan benytte sig af sparring med AutoPartners kædekonsulenter og konceptet au2råd, hvor der gås i dybden med værkstedets nøgletal.

Der arbejdes endvidere kontinuerligt med løbende efteruddannelse, som er et krav for medlemskab i kæden – og herunder bl.a. el-/hybriduddannelse for at fremtidssikre kæden. For at sikre en høj og ensartet kvalitet på værkstederne, er alle AutoPartnere underlagt en årlig CAC-certificering, som sikrer korrekt anvendelse af værktøj, udstyr, serviceskemaer mv. samt gennemgang og vurdering af kundemodtagelsen og værkstedet generelt. Ud fra disse parametre arbejdes der med handlingsplaner for hele tiden af øge kvaliteten og dermed sikre tilfredse kunder.

Som full-service koncept tilbyder AutoPartner service af alle bilmærker, modeller og drivmiddeltyper. Og kunderne tilbydes via det lokale AutoPartner-værksted en bred vifte af tilbud, som udover den professionelle service, bl.a. tæller følgende:
•Serviceaftaler
•Mobilitetsservice/autohjælp
•Finansieringsløsninger
•Online-booking
•3 års garanti på reservedele
•3 års garanti på udført arbejde
•Telematik via au2cloud med automatisk serviceindkaldelse, fejlkodemeldinger, omkostningsoverblik på bilen mv.
•Erhvervsaftaler til virksomheder
På baggrund af ovenstående indstiller vi AutoPartner i kategorien Årets Værkstedskæde 2022.

Følgende er vedlagt med indstillingen:
https://goodiepackcom.s3.amazonaws.com/answers/files/726/525/9e-/original/TV2_Vejret.png?1662726918

https://goodiepackcom.s3.amazonaws.com/answers/files/394/77c/22-/original/Programsponsorater.png?1662726918

https://goodiepackcom.s3.amazonaws.com/answers/files/575/291/d7-/original/H%C3%A5ndboldens_Hverdagshelte.png?1662726918

På nedenstående link kan du se mere:
https://www.autopartner.dk/

Se video: