Din Bilpartner

Danmarks første frie værkstedskæde fortsætter den stejle udvikling. Den stærke og unikke branding vil ingen ende tage.

Vi har mere end 35 års erfaring i at servicere og reparere danskernes biler, og vi bliver ved. I fællesskab med vores Din Bilpartnere gør vi hver dag vores bedste for at hjælpe vores kunder hurtigt videre – det er vores kundeløfte. Sammen arbejder vi mod det samme mål, nemlig at være Danmarks stærkeste værkstedskæde. Vi vægter kunderne højt, hvilket vores strategi bidrager til – vi fokuserer på unik branding af kæden og værdiskabelse for kunderne og Din Bilpartnere. Vi har ’Den Høje Standard’, som betyder høje krav til os selv, måden vi arbejder på, og måden vi fremstår. Vi udstråler kvalitet og bliver en mere ensartet kæde med høje værdier.

Vores stejle udvikling taler for sig selv, vores nye services og stærke koncepter imødekommer forbrugerne.
•Vi vil se ens ud i markedet
•Vi vil forstærke kædens synlighed og kendskab
•Vi vil tættere på kunden og deres behov
•Vi vil løfte i flok gennem vores kvalitetsprogram ’Den Høje Standard’
•Vi vil øge fokus på vores online platforme

Kvalitet indtænkes i alle processer, som gør at vi leverer en kundeservice i topklasse.

Din Bilpartner branding film: I foråret lancerede Din Bilpartner en ny branding film, hvor vores kundeløfte i den grad kommer til udtryk. Vi tænker hele tiden på vores kunder, og hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dem hurtigt videre. Filmen blev et fantastisk resultat, hvor seriøsitet, genkendelighed og humor spiller en stor rolle.

Din Bilpartner el- og hybrid:
I 2021 lancerede vi Din Bilpartner el- og hybrid. Vi bliver flere og flere, så vi kan hjælpe vores kunder, uanset hvilken bil de kører. Vi mener, at det er vigtigt og ansvarligt at have el- og hybrid, så vi er klar til at servicere vores kunders biler nu og i fremtiden. Vi har et klart ønske om at blive endnu stærkere inden for el- og hybrid, og på sigt ser vi alle vores Din Bilpartnere som el- og hybrid certificerede værksteder. Der skal ikke herske nogen tvivl, hvorvidt man kan få lavet sin el- og hybrid bil hos os. Vores værksteder bliver løbende kontrolleret af en uvildig instans, som sikrer at betingelserne for certificeringen overholdes til punkt og prikke. Vi vil på alle punkter leve op til Den Høje Standard – hvad enten vores kunder kører almindelig eller el- og hybridbil.

Din Bilpartner Express:
Din Bilpartner Express er vores nye loyalitetsklub, som blev lanceret i februar 2022. Her får vores bedste og loyale kunder lidt flere fordele – for næsten ingenting. Det kræver kun ét serviceeftersyn på et af vores værksteder, herefter får kunden ét år fyldt med fordele. Som kunde tilmeldt vores Express-community, bliver man en del af klubben for særligt gode kunder, hvor fordelene er mange. Vi har fået udviklet en særlig portal, hvori værkstederne nemt og hurtigt kan behandle Express-kunder.

Konceptet består af hele otte fordele:
•Hente og bringe
•Lånebil ved serviceeftersyn
•Adgang til akuttid
•Skift af pærer
•Skift af viskerblade
•Påfyldning af væsker mellem serviceeftersyn
•Skadeservice
•Vejledning ved køb af ny bil

Din Bilpartner Express er endnu et kvalitetsmærke. Vi tror på, at for at få noget godt, må man også give noget godt. Hurtigt videre er inkorporeret i alle vores koncepter og kampagner, vi er i den grad tro mod vores kundeløfte, hvilket ses i navnet Express.

Din Bilpartner markedsføring:
Vi glemmer ikke humoren i vores markedsføring, den tiltrækker opmærksomhed omkring vores brand, hvilket forbrugeren husker. Vi formår at mixe humor, kvalitet samt tillid og tryghed på en måde, hvor det giver mening. Vi bliver ved med at gøre det, vi er bedst til, nemlig at adskille os fra andre værkstedskæder. Vi ønsker en ensartethed i kæden med vores stærke facader, og ønsker at adskille os på den måde, hvorpå vi markedsfører os. Vi fortsætter vores rejse og at forny os, være til stede og være synlige hos forbrugerne. Vi fortsætter med at tiltrække flere Din Bilpartnere, da vores tiltag er særligt attraktive – og noget man ønsker at være en del af.

Følgende er vedlagt indstillingen:
https://goodiepackcom.s3.amazonaws.com/answers/files/68a/931/9a-/original/DBP_Auto_Awards_ElHybrid_2022.jpg?1662710445

https://goodiepackcom.s3.amazonaws.com/answers/files/3fa/711/fa-/original/DBP_Auto_Awards_Express_2022.jpg?1662710445

På nedenstående link kan du se mere:
https://dinbilpartner.dk/

Se video: