Skorstensgaard

Hos Skorstensgaard vil vi gerne gøre en forskel – også for den grønne omstilling
Hos Skorstensgaard vil vi gerne gøre en forskel – også for den grønne omstilling. Selvom vi er en branche, hvor vi ikke kan være 100 % grønne, vil vi hos Skorstensgaard meget gerne gøre det, vi kan, for at være mildere over for miljøet. Vi tror nemlig på, at hvis vi alle bidrager med det, vi kan, så når vi et rigtig langt stykke på vejen mod at være et mere bæredygtigt samfund.

Hos Skorstensgaard har vi derfor omlagt alt vores el-indkøb til 100 % vedvarende og CO2-neutral energi, som er fremstillet på dansk vindkraft. Alle vores 24 afdelinger kører på 100 % bæredygtig energi. Men vi stopper ikke her. Sidste år har vi i samarbejde med Tryg rullet et initiativ ud om at reducere antallet af beskadigede plastkofangere, der går til forbrænding, fordi de blot udskiftes til nye. Samarbejdet går ud på at reparere så mange kofangere som muligt, så der bliver mindre spild og affald. I 2021 reparerede vi hos Skorstensgaard cirka 28 % af alle de beskadigede plastkofangere, som blev indleveret på vores værksteder. Det er meget tæt på vores mål for 2022 om at reparere 35 % af alle indleverede plastkofangere, og det er vores hensigt at reparere endnu flere i fremtiden. På den måde sparer vi i forhold til produktion af nye kofangere, og vi mindsker det affald, der genereres som følge af skrottede, beskadigede kofangere.

På baggrund af de tiltag som nævnes ovenfor, har vi hos Skorstensgaard valgt at fokusere på FN’s verdensmål nr. 7 om ”Bæredygtig energi” samt verdensmål nr. 12 om ”Ansvarligt forbrug og produktion”. De to verdensmål vil blive en integreret del af vores overordnede bæredygtighedsstrategi og fungere som vejvisere i forhold til, hvordan vi som autoværksted kan blive mere miljøvenlige.

Følgende er vedlagt indstillingen:
https://goodiepackcom.s3.amazonaws.com/answers/files/12b/2e6/04-/original/Diplom_VINDenergi_-_Skorstensgaard_AS.pdf?1662729570

På nedenstående link kan du se mere:
Https://skorstensgaard.dk