Salling Autogenbrug

Med nysgerrighed og viljen til at ville afsøger Salling Autogenbrug til stadighed perspektiverne i at udvikle sin branche i en grøn retning. En sund virksomhed i vækst

Salling Autogenbrug drives af de tre søskende Mads og Lasse Haubo og Lise Korsgaard. Gennem projekter og med støtte fra offentlige puljer har virksomheden igennem de seneste år arbejdet målrettet på at afsøge mulighederne for at nyttiggøre affaldsmaterialer fra bilerne, der ellers ville gå til shredning, herunder at finde aftagere for disse materialer. Salling Autogenbrug fortjener hæder for evnen til at se ud over kimingen og udvikle sin branche med henblik på den grønne omstilling og nye forretningsmuligheder for autogenbrugerne.

Salling Autogenbrug er vokset fra 10 til 18 medarbejdere på 1,5 år.
Efter en omfattende brand i februar 2021, valgte de tre ejere at gribe en ny mulighed og købte et tidligere autogenbrug 25 km fra det brændte. Det er 3 gange så stort både på bygninger og udenomsarealer. Den gode beliggenhed gør det nemt at tiltrække kunder fra nær og fjern og antallet af ordre er steget markant, både af privat og erhvervsmæssig karakter. Med de øgede ressourcer kommer forbedret kundeservice og flere og nyere dele er langt på lager.
En intern undersøgelse viste endvidere i starten af 2022 en arbejdsglæde på 9,4 ud af 10.
Hele autogenbruget er blevet renoveret over det sidste år og der er tænkt i grønne og bæredygtige løsninger. Salling Autogenbrug er en flot og sund virksomhed i vækst og kæmper for at være en god arbejdsplads med glade og motiverede medarbejdere, som hver dag gør sit bedste for at levere det optimale produkt og ydelse til en tilfreds kunde.

En branchevirksomhed, der ser ud over kimingen ved bestandigt at afsøge mulighederne for udvidelse af branchens forretningsgrundlag med baggrund i nyttiggørelse af restmaterialer fra bilerne.

Se materiale der er vedlagt i.f.m indstillingen:
https://www.sallingautogenbrug.dk/om-os/presse

På nedenstående link kan du se mere:
https://www.sallingautogenbrug.dk

Se film: