Lindholm Biler – “Italien i elbil – kan man det?”

Lindholm Biler indstilles for deres store ”El-bils-turen til Italien”. Turen var et led i en større undersøgelse, som havde fokus på at levere forbrugeroplysninger i øjenhøjde.

Undersøgelsen fokuserede på det praktiske og økonomiske ved at køre i elbil over længere strækninger – herunder med særligt fokus på tid brugt på kørsel/opladning, lademuligheder, CO2-udledning/-besparelser samt økonomi. Første elbiltur gik fra Viborg til København og retur, hvilket viste sig at være en succes. Næste step i undersøgelsen var at agere ”kørende sælger” i Vestjylland, hvor lademulighederne ikke er de bedste. Ladestop, ladetid, samlet tidsforbrug, tilbagelagte kilometer, CO2-udledning mm. blev dokumenteret og turene blev ligeledes filmet og efterfølgende delt på Facebook og Youtube.
Næste logiske step var at undersøge mulighederne for at køre den årlige kør-selv-ferie sydpå. Turen gik til Gardasøen i samarbejde med Youtube’eren Jesper Dalberg fra Rundt Om Biler. Mange har gjort det i en Tesla, så Lindholm valgte at sende et bredere udvalg af elbiler afsted – en VW ID.4, en Polestar 2 Performance og en Hyundai Ioniq 5. Hele turen blev dokumenteret i realtid via Facebook og Instagram, og mange interesserede fulgte med time for time. Lindholms fornemmeste opgave var at vise det sande billede af at køre på langtur i en elbil og dermed skabe værdi for forbrugeren.
Video fra turen ligger tilgængelig på Youtube og har pt. 140.000 visninger. Der var enorm interesse for projektet, og den lokale avis bragte flere historier fra turen. Turen blev fulgt op af et stort arrangement i bilhuset, hvor mere end 200 deltog – med gæster fra både Odense og Frederikshavn! Med ”El-bils-turen til Italien” har Lindholm Biler bidraget til at bekæmpe de fordomme forbrugeren måtte have omkring el-biler, ligesom der på en humoristisk måde blev leveret forbrugerfakta i øjenhøjde.

På nedenstående link kan du se mere:
www.lindholmbiler.dk

Se film:
https://www.youtube.com/watch?v=wiXkGrn-xQk&ab_channel=RundtomBiler

Hvis du ønsker at se materialet i et større format kan du klikke på de forskellige links:
• https://goodiepackcom.s3.amazonaws.com/answers/files/5fd/7e7/0d-/original/Viborg_Stift_-_elbiltur.png?1662712615

• https://goodiepackcom.s3.amazonaws.com/answers/files/c91/8de/0b-/original/Italien_i_elbil_4.png?1662712615

• https://goodiepackcom.s3.amazonaws.com/answers/files/81a/a83/38-/original/Elbilsaften.png?1662712615