Lindholm Biler -YouTube-kanalen Lindholm TV

Lindholm Bilers nyeste tiltag – YouTube-kanalen Lindholm TV differentierer sig fra andre danske bilkanaler på YouTube ved at bidrage med forbrugerinfo fortalt med humor, entusiasme og troværdighed.

Som en del af Lindholm Bilers online tilstedeværelse har Lindholm TV ved årsskiftet 22/23 set dagens lys. Lindholm TV er Lindholm Bilers seneste online satsning, der skal give seerne indblik i leasing i øjenhøjde, elbiler og ikoniske biler. Du finder Lindholm TV som en YouTube-kanal, og kanalen er med raketfart gået fra 0 abonnenter i januar 2023 til i skrivende stund (start september 2023) at have mere end 4.200 abonnenter – og stadig med tilgang af nye abonnenter. Med månedlige visninger på mere end 75.000 ligger Lindholm TV lunt i svinget i kampen om at være en af de mest populære, danske bil-kanaler på YouTube. Årsagen til succesen kan muligvis tilskrives den humoristiske og umiddelbare formidling af biltests og bilrelaterede information. Samtidig er Lindholm TV helt fri for reklame og sponsorater, hvorfor indholdet fremstår pålideligt og udelukkende afspejler værternes holdninger. Lindholm TV differentierer sig fra andre danske bilkanaler på YouTube ved at bidrage med forbrugerinfo fortalt med humor, entusiasme og troværdighed. Hovedpersonerne er indehaverne selv, Thomas Jakobsen og Henrik Bollerslev, og som med alt andet af Lindholms online tilstedeværelse, er der fokus på at skabe relationer, troværdighed og autenticitet. Thomas og Henrik producerer afsnit både sammen og hver for sig, og seerne får altid de sjove, skæve og underholdende videoklip og kommentarer med, når der testes biler. Lindholm Biler er af den overbevisning, at det – særligt i disse digitale tider, hvor en bilhandel i høj grad foregår online og med minimal kontakt til en sælger – kræver en personlig relation for at skabe tryghed og troværdighed. Med Thomas’ og Henriks jyske, nede-på-jorden-attitude har Lindholm TV fundet fodfæste i et ellers populært marked og formår således at gøre skellet mellem oplevelsen i den fysiske butik og online mindre. Lindholm Biler har længe haft et samarbejde med Youtube’eren Jesper Dalberg (Rundt Om Biler), som i 2022 og 2023 har opnået kæmpe succes på Youtube med ”Italien i elbil – kan man det?” og opfølgeren ”Elbiler på skiferie – kan man det?”. Samarbejdet med Rundt Om Biler består sideløbende med Lindholm TV. Lindholm TV er i dén grad blevet taget godt imod af landets bilinteresserede, hvilket bevidnes af de mange, begejstrede kommentarer, der følger de ugentlige afsnit af Lindholm TV. Lindholm TV er ikke bare venstrehåndsarbejde, men et arbejde, der prioriteres hver uge med flere timers professionel optagelse og redigering, og som udspringer af en reel passion for at formidle nørdet bil-videnskab på en forståelig, jysk og uhøjtidelig måde. Seriøsiteten understreges af, at det er indehaverne selv, der hver uge står foran kameraet.

Dette er indeholdt i indstillingen:

https://www.youtube.com/channel/UCTT9cNAbns53zOhRKTxoewg

https://goodiepackcom.s3.amazonaws.com/answers/files/7f2/89a/e2-/original/lindholm-tv.png?1694092424

https://goodiepackcom.s3.amazonaws.com/answers/files/425/5fd/81-/original/lindholm-tv-offentligg%C3%B8relse-jan-2023.png?1694092424

https://goodiepackcom.s3.amazonaws.com/answers/files/070/d32/aa-/original/lindholm-tv-visninger.png?1694092424

https://lindholmbiler.dk/lindholm-tv/