Partsplanner

*For at udvikle reservedelskoncept med alternativt samt originale reservedele til skadesbranchen. Bestilling foregår på en enkelt og simpel måde, i et alt-i-en løsning.

* Partsplanner.dk sikrer nem og hurtig og bestilling af reservedele til autobranchen.

Partsplanner er dansk designet og dansk udviklet software, som er sat i verden for at lette hverdagen for værksteder og skadecentre i Danmark. Når dit værksted eller skadecenter er oprettet på Partsplanner, udtrækkes reservedelsdata automatisk fra Forsi.dk/Autotaks, så du nemt og hurtigt kan sende dine bestillinger videre til dine foretrukne leverandører. Du har altid mulighed for at få tilknyttet dine egne leverandører i Partsplanner. Ved opstart udvælger du selv dine leverandører på Originale dele, alternative dele og brugte dele. En bestilling af skadedele tager i gennemsnit 10 sekunder og foregår med ét enkelt klik. Det giver dig mindst mulig administrativt arbejde og skaber de bedste betingelser for stabilt flow i driften.

Som bruger af partsplanner får du et samlet overblik over dine godkendte forsikringsskader på person- og varebiler. Med integration til Forsi.dk/Autotaks håndterer du nemt og hurtigt dine bestillinger af skadedele og sender automatisk bestillinger til dine foretrukne leverandører. På 10 sekunder kan du afgive din bestilling på originale, alternative og brugte dele i ét enkelt klik.

Følgende er vedlagt indstillingen:
https://goodiepackcom.s3.amazonaws.com/answers/files/f8c/5b5/65-/original/cropped-logo-4-e1611919526766-272×81.png?1661519919

På nedenstående link kan du se mere:
www.partsplanner.dk

Se film:
https://youtu.be/4QH-pLYh3Y8