LEASING DK

LEASING DK er et full scale leasingselskab, som er uafhængigt af bilmærker og banker og har formået at vækste og strømline forretningen med et rekordresultat for 2021 med en omsætningsstigning på 26%.

LEASING DK har eksisteret siden 2004 og har siden begyndelsen leveret leasingløsninger af firma- og varebiler til hele Danmark. Langt hovedparten af tiden har fokus været på varebiler til erhvervslivet, men de senere år er andelen af premium- og luksusbiler også vokset. LEASING DK leaser og releaser gennem underafdelinger i Nielsen Car Group og via vendors. Som virksomhed er LEASING DK en selvstændig forretning under koncernen Nielsen Car Group og beskæftiger i alt 30 ansatte (antal vokser stødt) fra kontorer i Silkeborg og i Birkerød.
Selvom LEASING DK allerede i dag er landsdækkende, er det ambitionen at indtage flere dele af landet gennem stærke kunderelationer. Samtidig er en ny hjemmeside lige på trapperne, som skal accelerere den allerede voksende forretning. Skræddersyede digitale løsninger og gennemsigtighed er nøgleord, og derfor vil den kommende hjemmeside også indeholde de over 150 mest leasede biler i Danmark og en online leasingberegner, så kunderne i ro og mag og meget overskueligt kan beregne og sammensætte deres leasingform og ydelse efter behov på lige præcis den bil, de ønsker. Hjemmesiden forventes at gå online inden for få måneder.
LEASING DK er et full scale leasingselskab uafhængigt af banker og bilmærker. Det betyder også, at selskabet kan give et leasingtilbud på alle mærker og tilbyde mærkeuafhængig rådgivning. Samtidig har LEASING DK fokus på at ramme behovet hos de erhvervsdrivende – især gennem fleksible løsninger. Det sker blandt andet gennem konceptet MiniLease, hvor erhvervsdrivende kan lease en ekstra bil eller varebil helt ned på månedsbasis. LEASING DK har det seneste år formået at vækste og strømline forretningen således at regnskabet for 2021 lød på et rekordresultat med en omsætning på over 523 millioner (stigning på 26% i forhold til året før) og et overskud på 10 millioner kroner.

På nedenstående link kan du se mere:
https://www.leasing.dk/

Se film