Bil-autobranchens jury for Auto Awards ’22

Her kan du se jurymedlemmerne for Auto Awards '22, der er et bredt repræsenteret udsnit fra bil- og autobranchen.

Hele den repræsentative jury for '22 kan ses inden deadline for indstillingerne, hvor de her på siden præsenteres med tekst, såvel som foto, der sammen er lagt op i takt med at de er blevet sendt til arrangør.

Bedømmelsen har været en lukket votering, hvor de enkelte medlemmer i juryen med deres egen indgangsvinkel har givet hver af indstillingerne points fra 0 – 5. Det er blevet gjort ud fra de bedømmelseskriterier, som er nævnt under hver kategori. Hvert jurymedlem er inhabil i tilfælde af, at der fremgår en indstilling eller nominering i en eller flere givne kategori(er), hvor indstillingen eller nomineringen er lavet eller repræsenteret af en virksomhed som jurymedlemmet er tilknyttet eller har økonomisk interesse i. I det tilfælde stemmer det pågældende jurymedlem på en anden i de/den pågældende kategori(er).

 

 

I hver kategori har jurymedlemmerne hver især valgt 3-5 nominerede blandt de indstillede. Herefter har hvert jurymedlem sendt sine stemmer til Christensen Kjærulff, Statsautoriseret Revisionsaktieselskab & KPMG statsautoriseret revisionspartnerselskab.

Auto Awards Biljury:

 

Jury_Sean

Sean Fitzgerald Coard
Arrangør & juryformand
Motorredaktør Sjællandske Medier Bilguiden
Founder AutoNews Business

Sean Fitzgerald Coard er arrangør & juryformand for Auto Awards Danmark, såvel varetager samme rolle i Sverige & snart Norge.
Endvidere er Sean Fitzgerald Coard motorredaktør for Sjællandske Mediers magasin Bilguiden og varetager hele bil- autobranchens fagavis AUTONEWS BUSINESS. I den forbindelse har han fingeren på pulsen og bred indsigt i bil- autobranchen i og udenfor Danmark. Endvidere er han stifter af det kreative event- og marketingsbureau Goodwill Media og har en bred erfaring indenfor kreative og oplevelsesbaserede events og marketingskampagner

 Hans_Uffe

Hans Uffe Christensen

Jurymedlem
Redaktør Auto Awards Magasin / AutoNews Business / Berlingske Media

Auto Awards Magasinets redaktør Hans Uffe Christensen har beskæftiget sig med erhvervs- og bilstof siden 1990. Dels som skrivende på BT, Berlingske Tidende og Bilpriser.dk.  Dels som motor-redaktør på BT igennem mange år. Siden 2015 har han været selvstændig freelancejournalist med speciale i forbrug- og motorjournalistik. I dag er Hans Uffe Christensen redaktør på AutoNews Business, der trykkes i 15.000 eksemplarer pr. udgivelse og udsendes til 17.000 i bil- autobranchen som E-avis. Han er desuden motorredaktør på pressebureauet Wunderkind, der varetagerbilstoffet til Berlingske Media.

Henrik Dreboldt
Jurymedlem
Motorredaktør Kuffert & Kørehandsker & Luxury Aficionados

Henrik Dreboldt er redaktør og ejer af  "Kuffert og Kørehandsker". Et bilpassioneret univers med fokus på YouTube, webshop og Kuffert & Kørehandskers Automobilårbog. Han har skrevet om biler siden 2003 og har efterhånden kørt alt hvad der er værd at køre siden 2003. Han definerer sig selv som bilæstet med stort fokus på bilers visuelle og emotionelle værdier, men er samtidig ikke bleg for at snedkerere en stortest af tre nye mikrobiler. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalist Højskole og har skrevet om biler i alt fra Femina til Luxury Aficionados.Lars Krogsgaard

Jurymedlem
Freelance motorjournalist & fotograf

Lars Krogsgaard er freelance motorjournalist og har testet og skrevet om både biler og motorcykler for Bilmagasinet, Børsen og Biltorvet.dk Han har i øvrigt en baggrund i reklamebranchen, og så er han naturligvis også en ægte bilnørd! Lars er også selvstændig fotograf og content producer og specialiserer sig blandt meget andet i arbejdet med biler. Lars tager billeder for forskellige grene af bilbranchen, både for de forskellige bilmærker, men også til mange forskellige magasiner og andre medier.Per Kuskner
 
Jurymedlem
Chefredaktør / Motorjournalist
Avisen.dk / Liebhaverboligens bilsektion Liebhaver Motor

Per Kuskner startede sin journalistiske karriere som Morgenposten og Fyens Stiftstidendes korrespondent i Los Angeles fra 1988-91. Siden har han været ansat som redaktør på hhv. SE og HØR, HER & NU, samt chefredaktør på TÆT PÅ. Han har altid haft en passion for biler og har leveret adskillige artikler om denne lidenskab til diverse aviser og websites. Siden 2012 har han stået for livstilsmagasinet Liebhaverboligens bilsektion – Liebhaver Motor, såvel er han idag chefredaktør på avisen.dk hvor bilsektionen også varetages.

 


Flemming Larsen
Jurymedlem
Motorredaktør Jyske Medier

Flemming Larsen er som motorredaktør i Jyske Medier i daglig berøring med den danske bilbranche.
Han har blik for udviklingen og tager jævnligt nye modeller til vurdering. Flemming Larsen har siden 1995 været tilknyttet mediehuset på Bugattivej , hvor han de seneste år har haft ansvar for Ugeavisen Vejle. Ved siden af sin funktion som motorredaktør beskæftiger han sig særligt med bylivs-, mad- og rejsejournalistik. Flemming Larsen har tidligere freelance for blandt andet BT.

Karen Juhl Krag
Jurymedlem
Motorjournalist

Karen Juhl Krag er freelancer i Kvindernes Bilmagasin, studerer innovation og entrepreneurship og har en bred erfaring inden for coaching og rådgivning. Hun har interesseret sig for biler siden hun var barn, haft banelicens og været bilsælger. Hos Kvindernes Bilmagasin har hun hjulpet med strategi og forretningsudvikling, og skriver bilanmeldelser med vægt på design, kørekomfort og sikkerhed på freelancebasis. Kvindernes Bilmagasin er et onlinemedie, der bygger bro mellem kvinderne og bilindustrien og nedbryder barrierer. De arbejder for at styrke kvindens viden om biler, samt at være kvinderne i autobranchens stemme.

Christian Frost
Jurymedlem
Motorjournalist

Christian Frost, motorjournalist på Populær Mekanik og forfatter til bl.a krimiserien om Erik Otto Falster. Har tidligere været på Bilen, Motor & Sport, Bil Magasinet, Sport & Classic, Sportscar og Bil Ekspressen.

 

Thomas Schiermacher
Jurymedlem
Motorjournalist og ansvarshavende redaktør

Thomas Schiermacher er uddannet journalist fra Roskilde Universitet i 2013. I mange år har han skrevet på regionale dagblade og lokale ugeaviser. Senere som freelancer med et bredt stofområde, der dækker alt fra modermærkekræft til classic cars. I 2015 grundlagde han Bidtafbiler.dk, hvor man kan læse test og nyheder af alt det på hvide plader. Siden 2019 redaktør på Altomvarebiler.dk, hvor du kan læse alt det om biler på gule plader.

Thmas Saks Jury

Thomas Saks
Jurymedlem
Redaktør / Motorjournalist / Freelancer
Carlife365

Thomas Saks etablerede bilbloggen Carlife365 i 2017 efter en længere karriere i mediebranchen hos bl.a. Egmont og Aller. Han brænder for formidling, biler og motorcykler og har med Carlife365 som platform rig erfaring med at teste og anmelde biler og motorcykler. Thomas arbejder også som freelancer og leverer indhold til bl.a. Bil Magasinet og Børsen. Derudover arbejder han på freelanceprojekter inden for forretningsudvikling, digitalisering og kommunikation.

Auto Awards Jury:


Rune Grøndahl

Jurymedlem
Partner, KPMG Acor Taxteknisk

Rune Grøndahl er partner hos KPMG Acor Tax og har arbejdet med autobranchen i mere end 16 år, hvor han har en særdeles stærk profil som rådgiver og sparringspartner. Han er specialiseret i indirekte skatter, herunder registreringsafgift og arbejder med nogle af landets største aktører indenfor leasing, finansiering, strukturelle opgaver samt grænseoverskridende transaktioner.
Rune er medlem af KPMGs nationale Automotive gruppe, som er en del af KPMGs internationale Automotive Industry, der blandt andet udgiver den årlige Global Automotive Executive Survey. Rune er endvidere tilknyttet executive advisory board hos Finans og Leasing samt Autobranchen Danmarks SKAT Taskforce. 


Thomas Krebs

Jurymedlem
Bestyrelsesmedlem AIRC International, Direktør SKAD, Direktør Eurogarant Danmark

Thomas Krebs har haft sit virke i den danske og internationale bilbranche i 30 år. Han er frontløber indenfor tunge tekniske og teknopolitiske områder og er kendt som en visionær debattør og rådgiver. Som direktør i SKAD omfatter hans opgaver også forhandling og mægling på arbejdsgiverområdet. Hovedfokus i hans arbejde er udvikling, change management og kvalitetsforhold. AIRC International (airc-int.com) er en brancheorganisation for lak, karrosseri og køretøjsbyggere på verdensplan. SKAD (skad.dk), der blev grundlagt i 1907, er den danske medlemsorganisation i AIRC. Foreningen har hovedfokus på små og mellemstore frie værksteder og virksomheder i branchen.


Adam Pade

Jurymedlem
Redaktør og Branchedirektør

Adam Pade har siden 2004 været redaktør af fagbladet AUTObranchen, der udgives af Dansk Bilbrancheråd, Dansk Autogenbrug og SKAD. Bag sig har han en karriere som journalist og redaktør især inden for det organisationspolitiske spændingsfelt. I 2020 tiltrådte han som branchedirektør for Dansk Autogenbrug. Hans drivkraft er at puffe de rammevilkår, som især små og mellemstore håndværksvirksomheder skal leve under, i gunstig retning. Herudover har biler – og de mennesker og den kultur, der omgiver dem – en særlig stjerne, både privat og arbejdsmæssigt.

 

Jørgen Bomberg
Jurymedlem
Direktør DBFU

Jørgen Bomberg tiltrådte 1 januar 2020 som direktør i brugtbilforhandlernes brancheforening Dansk Bilforhandler Union (DBFU) samt i Brugtbil Garantifonden.
DBFU har i 2021 25 års jubilæum som den eneste brancheforening der alene varetager brugtbilforhandlernes interesser på alle fronter,
ligesom der ydes rådgivning til forbrugere om bilkøberes rettigheder i forhold til reklamationsret og særlige ting man som bilkøber skal være opmærksom på.
Jørgen Bomberg har en kæmpe passion for biler og bilbranchen og har selv 27 års erfaring med salg og ledelse fra bilbranchen, Jørgen Bomberg kom til DBFU fra Semler Retail A/S og har desuden tillidsposter bl.a. i SMVdanmark.


Thomas Groth Andersen

Jurymedlem
Direktør Bilpriser.dk

Thomas Groth Andersen har mere end 20 års erfaring inden for autobranchen både i Danmark og Europa. Thomas har de sidste 4 år været Direktør for Bilpriser.dk, der også inkluderer Bilpriserpro.dk og Indicata.dk.
Bilpriser.dk er en del af Autorola-koncernen, der også ejer de 2 mest kendte online bilauktionsvirksomheder i Danmark: Autocom.dk og Bilsalg.dk. Koncernen er repræsenteret i 19 lande inklusiv Danmark, hvor Thomas har opstartet og implementeret Indicata i de 13 lande.
Thomas er en af de mest toneangivende profiler inden for IT-løsninger, der både kan håndtere nutidsværdier på biler samt restværdier, porteføljevurderinger af større bilflåder, optimering af brugtvognslager og afsætningsstrategier.

Gitte Seeberg Jury

Gitte Seeberg
Jurymedlem
Adm. direktør i AutoBranchen Danmark

Gitte Seeberg er uddannet advokat og har arbejdet en årrække som advokatfuldmægtig inden hun i 1994 stillede op og blev valgt til Folketinget for Det Konservative Folkeparti. Her blev hun især kendt som en dygtig og vellidt skatteordfører – en post hun bestred frem til 2004, hvor hun blev valgt til Europa Parlamentet.
I 2007 trak hun sig fra Parlamentet og blev medstifter af Ny Alliance, der som nyt parti blev valgt ind i Folketinget. Hun forlod dog partiet og Folketinget i 2008 for at blive generalsekretær i Verdensnaturfonden, WWF.
Gitte Seeberg har siden august 2017 været adm. direktør i Autobranchen Danmark, der repræsenterer ca. 1200 medlemmer inden for ny- og brugtvognsforhandlere samt eftermarkedet.
Gitte Seeberg har altid haft en levende interesse for biler og i AutoBranchen Danmark besidder hun flere tillidsposter i tilknyttede selskaber.

Jens Bachmann
Jurymedlem
Sales Manager, CG Car-Garantie Versicherungs-AG

Jens Bachmann er ansvarlig for salg af CarGaranties forsikringer til dækning af reparationsomkostninger i Danmark og Norden. Med næsten 50 års erfaring er CarGarantie en af Europas førende garanti- og forsikringsspecialister med over 23.000 forhandlere i 22 lande. I 2017 gjorde CarGarantie sit indtog på det danske marked, og i dag sørger 4 distriktschefer for at servicere de over 600 forhandlere, som benytter sig af CarGaranties løsninger. Løsninger, der hjælper både mærke- og brugtvognsforhandlerne med at skabe større kundeloyalitet, sikkerhed i bilsalget og ikke mindst meromsætning på eftermarkedet.

Michael Bech Bendix
Jurymedlem
National Head of Sales, FTZ Autodele & Værktøj A/S

Michael Bech Bendix er en ny profil i autobranchen. Han blev ansat ved FTZ i 2021 og har i dag ledelses-ansvaret for de 51 FTZ-afdelinger der er i Danmark og på Færøerne samt eksportmarkederne. FTZ er markedsleder indenfor autodele og værktøj og er totalleverandør til Autobranchen. FTZ beskæftiger mere end 1.100 medarbejdere. Michael har i næsten 2 årtier været konsulent. Både som ansat i konsulenthuse og de sidste 14 år som ejer af et konsulenthus. Michaels faglighed er fokuseret omkring kunderejse, ledelse og strategi og er dybt optaget af autobranchens styrker og udfordringer. Det har han været i en årrække da FTZ var kunde i Michaels konsulenthus førend han blev ansat ved FTZ.

Charlotte Brix Andersen
Jurymedlem
Chef for forretningsudvikling, medlemsservice og kommunikation i AutoBranchen Danmark

Charlotte Brix Andersen er chef for forretningsudvikling, medlemsservice og kommunikation i AutoBranchen Danmark. Charlotte har en lang erfaring bag sig inden for medlemsområdet, politik og kommunikation fra hendes tidligere stillinger i Europa-Parlamentet, Københavns Universitet, WWF Verdensnaturfonden og senest som chef for kommunikation og analyse i Danmarks Idrætsforbund. Den fornemmeste opgave i AutoBranchen Danmark er et bringe organisationen endnu tættere på medlemmerne og styrke medlemstilbuddene med relevante kurser, medlemsmøder og arrangementer samt sikre, at organisationen står klar med viden og rådgivning i en tid, hvor udviklingen går stærkt i branchen.

Lars Hedegaard
Jurymedlem
Adm. direktør, Scan Auto & Dybbroe Group A/S

Lars Hedegaard er direktør og medejer af Scan Auto & Dybbroe Group A/S, som er Skandinaviens største udbyder af originale reservedele til det frie værksteds -/og reparatørmarked i regionen.
Lars er derudover bestyrelsesmedlem i Eurogarant Danmark, og har tillige en række eksterne bestyrelsesposter både i og uden for autobranchen.

Søren Graabach
Jurymedlem
Markedschef, Auto & Cargo, Würth Danmark A/S

Søren Graabach har siden 2012 været markedschef for autosegmentet i handelsvirksomheden Würth Danmark, hvor han har til opgave at følge udviklingstendenserne i markedet og sikre, at Würths produktprogram, koncepter og løsninger matcher automarkedets behov. Herudover har Søren ansvaret for udvikling af Würths specialistområder, der er målrettet autobranchen, bl.a. indenfor additiver, bilpleje og karrosseri.
Kerneforretningen i Würth består af salg af forbrugsartikler, fx kemiprodukter, værktøj og værnemidler. Herudover forhandler Würth Danmark bilindretning, værkstedsudstyr mv.

Erik_Rasmussen

Erik Rasmussen
Jurymedlem
Direktør, Dansk Bilbrancheråd

Erik S. Rasmussen er direktør i brancheorganisationen Dansk Bilbrancheråd (tidligere CAD) og ansvarlig for den daglige drift i brancheorganisationen Dansk Bilbrancheråd og DBR Arbejdsgiverforening, samt Interne forsikringer. Det er medlemmerne, der ejer Dansk Bilbrancheråd og foreningen tilbyder ydelser og services, der er behov for i en bilvirksomhed i dagligdagen og varetager de pågældende medlemmers interesser. Dansk Bilbrancheråd har eksisteret og præget branchen siden år 1939. Dansk Bilbrancheråd består af 33 lokalforeninger med mere end 1800 små- og mellemstore autovirksomheder som medlemmer.

Niels_skak

Niels Skak
Jurymedlem
Direktør, au2parts

Niels Skak er direktør hos den danske grossistkæde au2parts, der med mere end 40 afdelinger er en af de største leverandører til den frie del af autobranchen. Niels Skak har i sin nuværende stilling medvirket til at føre den landsækkende grossist til en kæde med fuldt koncept via værkstedskæderne AutoPartner, Teknicar, Rudecenter, Diesel/hybrid center og et såkaldt Noname koncept.

Martin Baden-Jensen
Jurymedlem
Direktør, Baden-Jensen A/S & eflow A/S

Martin Baden-Jensen er uddannet MA, International Business Management fra Regents University London.
Direktør og ejer af Baden-Jensen A/S, som leverer Autolak til den professionelle lakerer i Danmark.
Martin er derudover medejer og direktør af virksomheden eflow A/S, samt bestyrelsesmedlem i Danmarks Farve- og Limindustri.
Erfaringer fra ind- og udland har pustet yderligere til passionen – at øge konkurrencekraften hos vores samarbejdspartnere gennem høj kvalitet, teknisk know-how og digitale værktøjer.

René Cramon
Jurymedlem
Chef for AD Danmark

René Cramon er chef for AD Danmark A/S og har været i autogrossistbranchen siden 1996 – heraf bl.a. 15 år som direktør/medejer af Vestjysk Autodele A/S og siden 2017 hos AD Danmark.
AD Danmark er autobranchens alternativ til de etablerede grossister under sloganet ”Partnerskab – der betaler sig!”
Vores forretningsmodel er baseret på tre kerneværdier, som giver værkstederne det bedst mulige udgangspunkt for at have en profitabel forretning – pris, kvalitet og tilgængelighed.
Vi har fravalgt dyre unødvendige serviceydelser for at give alle danske autoværksteder markant bedre indkøbspriser, men tilbyder et dækkende sortiment af autoreservedele, dæk, olie, værktøj og forbrugsartikler samt levering på 4-8 daglige vareture.
Derudover har værkstederne mulighed for at tilvælge vores CarSpot-værkstedskoncept og AD Manager-kundestyringsprogram.

Morten Schwartz Nielsen
Jurymedlem
Partner, advokat (H)
Lund Elmer Sandager

Morten er advokat og partner i Lund Elmer Sandager. Morten har bred erfaring med problemstillinger og sager relateret til autobranchen. Det gælder lige fra lavpraktiske tiltag som hjemtagelse af biler og lignende til komplicerede sager for Højesteret. Han er derudover en af landets førende specialister indenfor leasing og varetager interesser for mange af de største aktører i branchen. Morten er også forfatter til ’Leasing – en form for finansiering’, som bliver brugt flittigt i branchen. Derudover arbejder Morten på en bog om leasing af biler.