Bil-autobranchens jury for Auto Awards ’24

Her kan du se jurymedlemmerne for Auto Awards '24, der er et bredt repræsenteret udsnit fra bil- og autobranchen, der alle er præsenteret med tekst, såvel som foto, der sammen er lagt op i takt med at de er blevet sendt til arrangør.

Bedømmelsen har været en lukket votering, hvor de enkelte medlemmer i juryen med deres egen indgangsvinkel har givet hver af indstillingerne points fra 0 – 5. Det er blevet gjort ud fra de bedømmelseskriterier, som er nævnt under hver kategori. Hvert jurymedlem er inhabil i tilfælde af, at der fremgår en indstilling eller nominering i en eller flere givne kategori(er), hvor indstillingen eller nomineringen er lavet eller repræsenteret af en virksomhed som jurymedlemmet er tilknyttet eller har økonomisk interesse i. I det tilfælde stemmer det pågældende jurymedlem på en anden i de/den pågældende kategori(er).

 

 

I hver kategori har jurymedlemmerne hver især valgt 3-5 nominerede blandt de indstillede. Alle jurymedlemmers stemmer optælles af Christensen Kjærulff, Statsautoriseret Revisionsaktieselskab & KPMG statsautoriseret revisionspartnerselskab.
Der kan være flere nominerede i en kategori, hvis der er nogen, der har fået lige mange stemmer.

Auto Awards Biljury:

Jury_Sean

Sean Fitzgerald Coard
Arrangør & juryformand
Motorredaktør / Motorjournalist

Sean Fitzgerald Coard er arrangør & juryformand for Auto Awards Danmark.
Han har en baggrund som motorredaktør & motorjournalist for nogle af landets største mediehuse, samt er founder af fagavisen AutoNews Business. I den forbindelse har han bred indsigt i bil- autobranchen i og udenfor Danmark. 

 Hans_Uffe

Hans Uffe Christensen

Jurymedlem
Redaktør Auto Awards Magasin / AutoNews Business / Berlingske Media

Auto Awards Magasinets redaktør Hans Uffe Christensen har beskæftiget sig med erhvervs- og bilstof siden 1990. Dels som skrivende på BT, Berlingske Tidende og Bilpriser.dk.  Dels som motor-redaktør på BT igennem mange år. Siden 2015 har han været selvstændig freelancejournalist med speciale i forbrug- og motorjournalistik. I dag er Hans Uffe Christensen redaktør på AutoNews Business, der trykkes i 15.000 eksemplarer pr. udgivelse og udsendes til 17.000 i bil- autobranchen som E-avis. Han er desuden motorredaktør på Berlingske.

Thmas Saks Jury

Thomas Saks
Jurymedlem
Redaktør / Motorjournalist / Freelancer
Carlife365

 Thomas Saks etablerede bilbloggen Carlife365 i 2017 efter en længere karriere i mediebranchen hos bl.a. Egmont og Aller. Han brænder for formidling, biler og motorcykler og har med Carlife365 som platform rig erfaring med at teste og anmelde biler og motorcykler. Thomas arbejder også som freelancer og leverer indhold til bl.a. Bil Magasinet og Børsen. Derudover arbejder han på freelanceprojekter inden for forretningsudvikling, digitalisering og kommunikation.

 

 Bernt Kastberg

Jurymedlem
Motorjournalist Biltorvet.dk

48 år, Medlem af Danske Motorjournalister, assisterer som motorjournalist på biltorvet.dk, Berlingskes annoncetillæg Biler og brugttest for Bil Magasinet. Har leget mekaniker på et autoværksted, er tidligere redaktør på Jaguaria, magasinet for danske Jaguar-ejere og har en fortid på fotomagasinet Digital Foto. Uddannet på Journalisthøjskolen i Århus. Kører en orange Opel Kadett C fra 1976.

Pelle Harris Krog
Jurymedlem
Ansvarlig for Elbilforeningens testudvalg

Pelle var bestyrelsesmedlem i Elbilforeningen i 2020 og 2021. I dag er Pelle ansvarlig for Elbilforeningens testudvalg, og tester elbiler med Kristoffer Bonde. Deres elbils-besættelse startede i 2019, da de på to uger kørte 7000 km igennem 9 lande i en KIA e-Soul. Her fandt de ud af, at danskernes forståelse og fordomme om elbiler halede gevaldigt efter virkeligheden, og sammen satte de sig for at formidle om oplevelsen og teknologien bag det at køre elbil.

Arbejdet for Elbilforeningen er frivilligt, og Pelle arbejder til dagligt som læge.

Jesper Dalberg
Jurymedlem
Motorjournalist Rundt om Biler

Jesper Dalberg startede sit bilunivers “Rundt om Biler” i 2020 i en alder af blot 17 år. Hans bilpassion begyndte før han overhovedet kunne gå, og den er kun vokset med tiden. På de knap 4 år der er gået, har Jesper opbygget en YouTube-kanal med en pæn følgerskare, hvor han ugentligt uploader videoer om biler. Her er der primært tale om bundærlige og grundige test af de nyeste biler på markedet, men i ny og næ kaster han også sin opmærksomhed på biler i den lidt mere specielle afdeling.

Henrik Dreboldt
Jurymedlem
Motorredaktør Kuffert & Kørehandsker & Luxury Aficionados

Henrik Dreboldt er redaktør og ejer af  "Kuffert og Kørehandsker". Et bilpassioneret univers med fokus på YouTube, webshop og Kuffert & Kørehandskers Automobilårbog. Han har skrevet om biler siden 2003 og har efterhånden kørt alt hvad der er værd at køre siden 2003. Han definerer sig selv som bilæstet med stort fokus på bilers visuelle og emotionelle værdier, men er samtidig ikke bleg for at snedkerere en stortest af tre nye mikrobiler. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalist Højskole og har skrevet om biler i alt fra Femina til Luxury Aficionados.Per Kuskner
 
Jurymedlem
Chefredaktør / Motorjournalist
Avisen.dk / Liebhaverboligens bilsektion Liebhaver Motor

Per Kuskner startede sin journalistiske karriere som Morgenposten og Fyens Stiftstidendes korrespondent i Los Angeles fra 1988-91. Siden har han været ansat som redaktør på hhv. SE og HØR, HER & NU, samt chefredaktør på TÆT PÅ. Han har altid haft en passion for biler og har leveret adskillige artikler om denne lidenskab til diverse aviser og websites. Siden 2012 har han stået for livstilsmagasinet Liebhaverboligens bilsektion – Liebhaver Motor, såvel er han idag chefredaktør på avisen.dk hvor bilsektionen også varetages, samt står for en del af bilsektionen på Berlingske.

 

Jørn Grønkjær
Jurymedlem
Redaktør & stifter Danmarks Elbilkommune mv.

Pioner inden for elbiler og e-mobilitet. En af initiativtagerne til "Verdens længste elbilparade" og dansk værtskab for det globale ABB FIA Formula E "Copenhagen E-Prix", som har fået tilbudt promotorrolle af Formula E Holdings Ltd, London. Samme organisation er arrangør af det globale klimaløb for elektriske SUV'ere, Extreme E. Løbet blev gennemført i Grønland under navnet Arctic X Prix. Jørn er Nordic Broadcast Agent for Extreme E Arctic X Prix. 

Medstifter af foreningen ElbilBy og "Danmarks Elbilkommune".  Tester nye elbilmodeller og kører div. elbilløb i Europa, samt foredragsholder. 


Carsten Teiner

Jurymedlem
Redaktør VOTY.dk/MotorMagasinet/Transportmagasinet

Carsten Teiner har beskæftiget sig med motorstof siden 1978 – først hos Berlingske Lokalaviser og derefter på ErhvervsBladet – der senere blev en del af Berlingske Business redaktionen.Lige siden 1978 har Carsten Teiner både beskæftiget sig med personbiler, varebiler og lastbiler – og har været dansk medlem af den internationale ”Van of the Year” jury siden 1993. Siden 2012 har han udgivet sit eget erhvervs- og transportsite VOTY.dk – og han har samtidig arbejdet freelance primært med transportstof for MotorMagasinet, Mester Tidende og Transportmagasinet, der alle udgives af Nordiske Medier.

Kristoffer Pedersen
Jurymedlem
Motorjournalist hos Elbilforeningen

Kristoffer er uddannet fra Film- og Medievidenskab, KU og arbejder til dagligt med marketing som Brand Manager hos :Dribe Denmark.  Sammen med Pelle Harris Krog, tester og anmelder han elbiler for Elbilforeningen.Lars Krogsgaard

Jurymedlem
Freelance motorjournalist & fotograf

Lars Krogsgaard  tager billeder for forskellige grene af bilbranchen, både for de forskellige bilmærker, men også til mange forskellige magasiner og andre medier. Lars er også selvstændig fotograf og content producer og specialiserer sig blandt meget andet i arbejdet med biler. Desuden er Lars Krogsgaard freelance motorjournalist og har testet og skrevet om både biler og motorcykler for Bilmagasinet, Børsen og Biltorvet.dk Han har i øvrigt en baggrund i reklamebranchen, og så er han naturligvis også en ægte bilnørd!

Niels de Boissezon
Jurymedlem
Teknologiredaktør / Tech editor Computerworld

Niels de Boissezon er teknologiredaktør hos Danmarks førende it-medie, Computerworld.

Han har i over ti år dækket trends indenfor mobilteknologi, mobility, og forbrugerelektronik som tidligere som chefredaktør på mobilsiden.dk og nu hos cw.dk. Fokus hos ham er over den seneste årrække vendt mod den massive digitalisering af bilen fra transportmiddel til eldreven højteknologisk hub, samt på tech-giganterne indtog på den scene.


Flemming Larsen
Jurymedlem
Motorredaktør Jysk Fynske Medier

Flemming Larsen er som motorredaktør i Jysk Fynske Medier i daglig berøring med den danske bilbranche.
Han har blik for udviklingen og tager jævnligt nye modeller til vurdering. Flemming Larsen har siden 1995 været tilknyttet mediehuset på Bugattivej , hvor han de seneste år har haft ansvar for Ugeavisen Vejle. Ved siden af sin funktion som motorredaktør beskæftiger han sig særligt med bylivs-, mad- og rejsejournalistik. Flemming Larsen har tidligere freelance for blandt andet BT.

Auto Awards Jury:

Søren Graabach
Jurymedlem
Markedschef, Auto & Cargo, Würth Danmark A/S

Søren Graabach har siden 2012 været markedschef for autosegmentet i handelsvirksomheden Würth Danmark, hvor han har til opgave at følge udviklingstendenserne i markedet og sikre, at Würths produktprogram, koncepter og løsninger matcher automarkedets behov. Herudover har Søren ansvaret for udvikling af Würths specialistområder, der er målrettet autobranchen, bl.a. indenfor additiver, bilpleje og karrosseri.
Kerneforretningen i Würth består af salg af forbrugsartikler, fx kemiprodukter, værktøj og værnemidler. Herudover forhandler Würth Danmark bilindretning, værkstedsudstyr mv.


Thomas Groth Andersen

Jurymedlem
Salgsdirektør AUTOproff.dk

Thomas Groth Andersen har mere end 20 års erfaring inden for autobranchen både i Danmark og Europa. Thomas er pr. 1.8.2023 startet som Salgsdirektør hos AUTOproff.dk med ansvaret for det danske B2B marked. Før dette har Thomas været Direktør/Country Manager hos Autorola Group A/S med ansvaret for Indicata.dk, Bilpriser.dk samt Bilpriserpro.dk. Thomas har arbejdet med IT-løsninger, der både kan håndtere nutidsværdier på biler samt restværdier, porteføljevurderinger af større bilflåder, optimering af brugtvognslager og afsætningsstrategi. Thomas har også en fortid hos flere bilforhandlere.


Adam Pade

Jurymedlem
Redaktør og Branchedirektør

Adam Pade har siden 2004 været redaktør af fagbladet AUTObranchen, der udgives af Dansk Bilbrancheråd, Dansk Autogenbrug og SKAD. Bag sig har han en karriere som journalist og redaktør især inden for det organisationspolitiske spændingsfelt. I 2020 tiltrådte han som branchedirektør for Dansk Autogenbrug. Hans drivkraft er at puffe de rammevilkår, som især små og mellemstore håndværksvirksomheder skal leve under, i gunstig retning. Herudover har biler – og de mennesker og den kultur, der omgiver dem – en særlig stjerne, både privat og arbejdsmæssigt.

 

Jørgen Bomberg
Jurymedlem
Direktør DBFU

Jørgen Bomberg har siden 1. september 2020 været direktør i brugtbilforhandlernes brancheforening Dansk Bilforhandler Union (DBFU) samt i Brugtbilgarantifonden. DBFU er den eneste brancheforening der alene varetager brugtbilforhandlernes interesser på alle fronter, ligesom der ydes rådgivning til forbrugere om bilkøberes rettigheder og særlige ting man som bilkøber skal være opmærksom på. Jørgen Bomberg har en kæmpe passion for biler og bilbranchen og har selv 29 års erfaring fra bilbranchen, Jørgen Bomberg sidder desuden i bl.a. Motorstyrelsens Motorkontaktudvalg og flere udvalg i SMVdanmark.

 

 

Jens Bachmann
Jurymedlem
Sales Manager, CG Car-Garantie Versicherungs-AG

Jens Bachmann er ansvarlig for salg af CarGaranties forsikringer til dækning af reparationsomkostninger i Danmark og Norden. Med over 50 års erfaring er CarGarantie en af Europas førende garanti- og forsikringsspecialister med over 23.000 forhandlere i 19 lande. I 2017 gjorde CarGarantie sit indtog på det danske marked, og i dag sørger 5 distriktschefer for at servicere de over 1.000 forhandlere, som benytter sig af CarGaranties løsninger. Løsninger, der hjælper både mærke- og brugtvognsforhandlerne med at skabe større kundeloyalitet, sikkerhed i bilsalget og ikke mindst meromsætning på eftermarkedet.

Gitte Seeberg Jury

Gitte Seeberg
Jurymedlem
Adm. direktør i AutoBranchen Danmark

Gitte Seeberg er uddannet advokat og har arbejdet en årrække som advokatfuldmægtig inden hun i 1994 stillede op og blev valgt til Folketinget for Det Konservative Folkeparti. Her blev hun især kendt som en dygtig og vellidt skatteordfører – en post hun bestred frem til 2004, hvor hun blev valgt til Europa Parlamentet.
I 2007 trak hun sig fra Parlamentet og blev medstifter af Ny Alliance, der som nyt parti blev valgt ind i Folketinget. Hun forlod dog partiet og Folketinget i 2008 for at blive generalsekretær i Verdensnaturfonden, WWF.
Gitte Seeberg har siden august 2017 været adm. direktør i Autobranchen Danmark, der repræsenterer ca. 1200 medlemmer inden for ny- og brugtvognsforhandlere samt eftermarkedet.
Gitte Seeberg har altid haft en levende interesse for biler og i AutoBranchen Danmark besidder hun flere tillidsposter i tilknyttede selskaber.

Lars Hedegaard
Jurymedlem
Adm. direktør, Scan Auto & Dybbroe Group A/S

Lars Hedegaard er direktør og medejer af Scan Auto & Dybbroe Group A/S, som er Skandinaviens største udbyder af originale reservedele til det frie værksteds -/og reparatørmarked i regionen.
Lars er derudover bestyrelsesmedlem i Eurogarant Danmark, og har tillige en række eksterne bestyrelsesposter både i og uden for autobranchen.

Charlotte Brix Andersen
Jurymedlem
Chef for forretningsudvikling, medlemsservice og kommunikation i AutoBranchen Danmark

Charlotte Brix Andersen er chef for forretningsudvikling, medlemsservice og kommunikation i AutoBranchen Danmark. Charlotte har en lang erfaring bag sig inden for medlemsområdet, politik og kommunikation fra hendes tidligere stillinger i Europa-Parlamentet, Københavns Universitet, WWF Verdensnaturfonden og senest som chef for kommunikation og analyse i Danmarks Idrætsforbund. Den fornemmeste opgave i AutoBranchen Danmark er et bringe organisationen endnu tættere på medlemmerne og styrke medlemstilbuddene med relevante kurser, medlemsmøder og arrangementer samt sikre, at organisationen står klar med viden og rådgivning i en tid, hvor udviklingen går stærkt i branchen.

Claus Dilling
Jurymedlem
Country Manager, Stenhøj i Danmark – part of Nexion Group

Claus Dilling har mange års erfaring inden for autobranchen, både som leverandør ind til autobranchen samt flere forskellige funktioner hos de danske autogrossister.
Claus er i dag ansvarlig for Stenhøj i Danmark, der er førende specialist inden for totalløsninger, værkstedsindretninger og servicering. Stenhøj tilbyder en bred portefølje af produkter, og sælger bl.a. autolifte, dækmaskiner, afbalanceringsmaskiner, ADAS, sporing, kompressorer, olie- og ventilationsudstyr. Sortimentet omfatter en lang række af egne, og anerkendte produktbrands, bl.a. AUTOPSTENHOJ, Corghi, Mondolfo Ferro, Sherpa, Stenhøj osv. Udover egne produktbrands, samarbejder Stenhøj med flere store eksterne brands, om forhandling af bl.a. olieudstyr, udsugning og inventarmøbler.
Stenhøj har eksisteret siden 1917 og har base i Barrit i Østjylland. Stenhøj, er en del af Nexion Group, en international koncern og global markedsleder inden for flere store brands til værksteder.
Claus er kendt som en energisk person med stort fokus på forretningsudvikling og konceptualisering. Han har tidligere arbejdet med udvikling og etablering af værkstedskæder, konceptetablering samt forretningsområder.


Thomas Krebs

Jurymedlem
Direktør SKAD, Direktør Eurogarant Danmark, Senior Technical Advisor AIRC International

Thomas Krebs, en kendt person i den danske og internationale autobranche i over 35 år. Han er frontløber indenfor tunge tekniske og politiske områder, og er kendt som en visionær debattør og rådgiver, samt sætter han barren for kvalitet og trafiksikkerhed indenfor autoskadebranchen. Siden 2009 styrer han SKAD som direktør, og siden 2010 er han en aktiv part i verdensforeningen AIRC International. Hans fokus ligger på udvikling, både teknologisk og virksomhedsmæssigt, hvilket kommer SKAD’s medlemmer til gode. Hans holdninger er kontante, og han er ikke bange for, at give sin mening til kende.

Martin Baden-Jensen
Jurymedlem
Direktør, Baden-Jensen A/S & eflow A/S

Martin Baden-Jensen er uddannet MA, International Business Management fra Regents University London.
Direktør og ejer af Baden-Jensen A/S, som leverer Autolak til den professionelle lakerer i Danmark.
Martin er derudover medejer og direktør af virksomheden eflow A/S, samt bestyrelsesmedlem i Danmarks Farve- og Limindustri.
Erfaringer fra ind- og udland har pustet yderligere til passionen – at øge konkurrencekraften hos vores samarbejdspartnere gennem høj kvalitet, teknisk know-how og digitale værktøjer.

Erik_Rasmussen

Erik Rasmussen
Jurymedlem
Direktør, Dansk Bilbrancheråd

Erik S. Rasmussen er direktør i brancheorganisationen Dansk Bilbrancheråd (tidligere CAD) og ansvarlig for den daglige drift i brancheorganisationen Dansk Bilbrancheråd og DBR Arbejdsgiverforening. Det er medlemmerne, der ejer Dansk Bilbrancheråd og foreningen tilbyder ydelser og services, der er behov for i en bilvirksomhed i dagligdagen og varetager de pågældende medlemmers interesser. Dansk Bilbrancheråd har eksisteret og præget branchen siden år 1939. Dansk Bilbrancheråd består af 33 lokalforeninger med mere end 2.000 små- og mellemstore autovirksomheder som medlemmer.

Niels_skak

Niels Skak
Jurymedlem
CXO au2parts

Niels Skak har haft flere ledende stillinger og bestyrelsesposter i autobranchen og har en meget stor berøringsflade og kendskab til hele autobranchen.

Morten Schwartz Nielsen
Jurymedlem
Partner, advokat (H)
Lund Elmer Sandager

Morten er advokat og partner i Lund Elmer Sandager. Morten har bred erfaring med problemstillinger og sager relateret til autobranchen. Det gælder lige fra lavpraktiske tiltag som hjemtagelse af biler og lignende til komplicerede sager for Højesteret. Han er derudover en af landets førende specialister indenfor leasing og varetager interesser for mange af de største aktører i branchen. Morten er også forfatter til ’Leasing – en form for finansiering’, som bliver brugt flittigt i branchen. Derudover arbejder Morten på en bog om leasing af biler.


Jacob Skjærris

Jurymedlem
Senior Advisor, Sakui Automotive Aps

Jacob er Senior Advisor hos Sakui Automotive, der rådgiver bilbranchen, samt formand for Motorankenævn Midtjylland. Jacob Skjærris har en bred indsigt og viden om bilindustrien. Han underviser i leasing, registreringsafgift og løbende afgifter, værdifastsættelse af køretøjer og import af biler. Tidligere har han bl.a. været Senior Automotive Manager hos KPMG ACOR TAX, National Brandmanager for Honda Finance hos Santander Consumer Bank, Koncern salg & marketingchef/filialchef/projektchef for Autohuset Vestergaard, samt været Regionschef/Zone Manager hos Renault Nordic.

Nikolaj Jacobsen
Jurymedlem
Chef for AD Danmark A/S

Nikolaj Jacobsen er chef for AD Danmark A/S og har været i autogrossistbranchen i mere end 10 år.
Nikolaj har været en del af AD Danmark fra starten af og siden oktober 2021 som chef for AD Danmark.
AD Danmark har sloganet ”Partnerskab – der betaler sig!” Derudover er AD Danmark den grossist med flest afdelinger.
Vores forretningsmodel er baseret på tre kerneværdier, som giver værkstederne det bedst mulige udgangspunkt for at have en profitabel forretning – pris, kvalitet og tilgængelighed. Vi har fravalgt dyre unødvendige serviceydelser for at give alle danske autoværksteder markant bedre indkøbspriser, samtidig med at vi tilbyder 3-8 daglige vareture. AD Danmark forsyner alle sine afdelinger minimum 3 gange dagligt fra hovedkontoret. Vores medlemskab af ADI sikre os et stort og bredt program af autoreservedele, dæk, olie, værktøj og forbrugsartikler, i både Premium og Private label kvalitet. AD Danmark tilbyder til vores kunder OE produkter fra samtlige bilmærker.
AD Danmark har værkstedskæden CarSpot og AD Manager-kundestyringsprogram. Derudover har AD Danmark også mulighed for at tilbyde Bosch Car Service konceptet til værkstederne.

Michael Laursen
Jurymedlem
Viggo Laursen A/S

Michael Laursen er født ind i autobranchen, lige fra han var barn, har han hørt om autoværksteder hen over køkkenbordet hos forældrene. Og i dag er han medejer af Viggo Laursen A/S, der sammen med broderen Henrik Solheim Laursen og 45 dygtige medarbejdere fordelt på adresser i Aalborg, Århus, Odense og København levere til autoværksteder og bilhandel i Danmark, Færøerne og Grønland, under sloganet: Hvis du vil tjene mere”.

Claus Ottesen
Jurymedlem
Kædechef Auto-G / Autoplus A/S

Claus Ottesen er Kædechef for Auto-G|Autoplus A/S. Autogrossistbranchen er forholdsvis nyt idet han tiltrådte 1. december 2021.
Autobranchen og værkstedsdriften er ikke nyt for Claus. Inden tiltrædelsen hos Auto-G var han ”på besøg” et par år hos dæk grossisten NDI nærmere bestemt som en del af Super Dæk Danmark. Bekendtskabet med autobranchen startede i 2006 hvor Claus har været ansat hos den danske VAG Group importør Semler A/S i forskellige direktør roller. Specialet er forretningsudvikling, kædedrift og forandringsledelse i detailhandlen, mere herom er at finde på LinkedIn profilen linkedin.com/in/claus-ottesen Udviklingspotentialet i den stærkt konkurrenceprægede grossistbranche krydret med muligheden for at deltage i formningen af fremtidens Auto-G kæde i samarbejde med vores internationale netværk Group Auto International, er en spændende opgave. En opgave som stiller krav til et bredt partnernetværk, heri er en af Claus’s styrker placeret. Auto-G forretningsmodellen har alle elementer for et stærkt koncept som udover Auto-G bl.a. tæller værkstedskæden Autoplus samt et af branchens stærkeste produktions & kundestyrings produkter G-Plan, et hybrid-& el koncept under Proline E og andre eksisterende muligheder som nye på vej. Vores mål er at være attraktive og vi er godt på vej. Claus vil kunne bidrage til en 360 graders betragtning af de brancherelevante elementer og ikke mindst i kontekst af det innovative & udviklende perspektiv.

Peter Noer Kyndal
Jurymedlem
Head of Fleetservice & MobilityAutomotive, Autorola i Danmark

Peter Noer Kyndal har arbejdet i og med bilbranchen i mere end 25 år i Danmark. Hos Autorola i Danmark rummer opgaven blandt andet inspektion for Danmarks største leasingselskaber og bilforhandlere. Dertil udvikling af inspektionsmarkedet med nye teknologier og Compound Management Systemer mv. Tidligere har Peter arbejdet med partnerskaber mellem forsikrings-, bank- og bilbranchens aktører og de virksomheder han har været ansat i – som tæller blandt andet FDM, Alm. Brand og Applus Bilsyn. Baggrunden tæller også erfaring som marketingchef og konsulent på reklamebureau og analyseinstitut.

  

 

 

Gitte Mølbak
Jurymedlem
Indehaver af propagandafabrikken

Gitte Mølbak har det meste af sit arbejdsliv beskæftiget sig med biler og markedsføring
Op gennem ’90 erne og frem til 2012, har hun været ansat hos forskellige bilimportører, som reklame og marketingchef. Siden 2012 har hun været selvstændig med reklamebureauet ”Propagandafabrikken”, hvor hun har specialiseret sig i markedsføring til bilforhandlere og værksteder.

 

Kristian Mach Kristensen
Jurymedlem
Sales & Car Buying Director, BCA Auto Auktion A/S

Har cirka 18 års erfaring inden for autobranchen og har siden 2019 været ansat som salgsdirektør hos BCA Auto auktion i Vejle. En international koncern der sælger og håndtere op mod 1,5 millioner biler årligt og breder sig ud over hele Europa. Kristian er samtidig Car Buying Director for T4G, datterselskab til BCA, som opkøber et 5-cifret antal biler lokalt og internationalt, som indsættes på BCAs auktioner. Tidligere arbejdet 7 år hos Autohuset Vestergaard Koncernen som Filialchef. Uddannet Handelsassistent Auto hos Jepsen biler i Vejen og Biløkonom hos Hyundai Vejle.

 Kim Espersen

Jurymedlem
Adm. direktør Seek4Cars A/S

Kim Espersen har arbejdet med branchen i mange år. Til dagligt er han adm. direktør for værkstedernes foretrukne it-partner Seek4Cars A/S. Han arbejder sammen med hans team hver eneste dag for at forny, forbedre og opfinde nye løsninger, der kan hjælpe alle i autobranchen – store som små.Michael Ehmsen Arnsbæk

Jurymedlem
Enterprise Manager – Europe Autouncle

Michael har mere end 10 års erfaring i bilbranchen og besidder omfattende viden om digitalisering af branchen. Han har arbejdet tæt sammen med de største importører og forhandlere både i Europa og USA, og har desuden været tæt involveret med kinesiske mærker.
Som leder af digitaliseringen hos AUTOproff de seneste år har Michael været i frontlinjen for branchens udvikling. Nu tager han sine evner med til Autouncle, hvor missionen forbliver den samme: At styrke forhandlere og importører ved at træffe datadrevne beslutninger og booste deres bilsalg gennem effektive trafik- og digitale strategier.