Bil-autobranchens jury for Auto Awards ’23

Her kan du se jurymedlemmerne for Auto Awards '22, der er et bredt repræsenteret udsnit fra bil- og autobranchen.

Hele den repræsentative jury for '23 kan ses inden de nominerede publiceres, hvor de her på siden præsenteres med tekst, såvel som foto, der sammen er lagt op i takt med at de er blevet sendt til arrangør.

Bedømmelsen har været en lukket votering, hvor de enkelte medlemmer i juryen med deres egen indgangsvinkel har givet hver af indstillingerne points fra 0 – 5. Det er blevet gjort ud fra de bedømmelseskriterier, som er nævnt under hver kategori. Hvert jurymedlem er inhabil i tilfælde af, at der fremgår en indstilling eller nominering i en eller flere givne kategori(er), hvor indstillingen eller nomineringen er lavet eller repræsenteret af en virksomhed som jurymedlemmet er tilknyttet eller har økonomisk interesse i. I det tilfælde stemmer det pågældende jurymedlem på en anden i de/den pågældende kategori(er).

 

 

I hver kategori har jurymedlemmerne hver især valgt 3-5 nominerede blandt de indstillede. Herefter har hvert jurymedlem sendt sine stemmer til Christensen Kjærulff, Statsautoriseret Revisionsaktieselskab & KPMG statsautoriseret revisionspartnerselskab. Der kan være flere nominerede i en kategori, hvis der er nogen der har fået lige mange stemmer.

Auto Awards Biljury:

Jury_Sean

Sean Fitzgerald Coard
Arrangør & juryformand
Motorredaktør / Motorjournalist

Sean Fitzgerald Coard er arrangør & juryformand for Auto Awards Danmark, såvel varetager samme rolle i Sverige.
Han har en baggrund som motorredaktør & motorjournalist for nogle af landets største mediehuse, samt er founder af fagavisen AutoNews Business. I den forbindelse har han fingeren på pulsen og bred indsigt i bil- autobranchen i og udenfor Danmark. Endvidere er han founder af det kreative event- og marketingsbureau Goodwill Media og har en bred erfaring indenfor kreative og oplevelsesbaserede events og marketingskampagner

 Hans_Uffe

Hans Uffe Christensen

Jurymedlem
Redaktør Auto Awards Magasin / AutoNews Business / Berlingske Media

Auto Awards Magasinets redaktør Hans Uffe Christensen har beskæftiget sig med erhvervs- og bilstof siden 1990. Dels som skrivende på BT, Berlingske Tidende og Bilpriser.dk.  Dels som motor-redaktør på BT igennem mange år. Siden 2015 har han været selvstændig freelancejournalist med speciale i forbrug- og motorjournalistik. I dag er Hans Uffe Christensen redaktør på AutoNews Business, der trykkes i 15.000 eksemplarer pr. udgivelse og udsendes til 17.000 i bil- autobranchen som E-avis. Han er desuden motorredaktør på pressebureauet Wunderkind, der varetagerbilstoffet til Berlingske Media.

Henrik Dreboldt
Jurymedlem
Motorredaktør Kuffert & Kørehandsker & Luxury Aficionados

Henrik Dreboldt er redaktør og ejer af  "Kuffert og Kørehandsker". Et bilpassioneret univers med fokus på YouTube, webshop og Kuffert & Kørehandskers Automobilårbog. Han har skrevet om biler siden 2003 og har efterhånden kørt alt hvad der er værd at køre siden 2003. Han definerer sig selv som bilæstet med stort fokus på bilers visuelle og emotionelle værdier, men er samtidig ikke bleg for at snedkerere en stortest af tre nye mikrobiler. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalist Højskole og har skrevet om biler i alt fra Femina til Luxury Aficionados.Lars Krogsgaard

Jurymedlem
Freelance motorjournalist & fotograf

Lars Krogsgaard er freelance motorjournalist og har testet og skrevet om både biler og motorcykler for Bilmagasinet, Børsen og Biltorvet.dk Han har i øvrigt en baggrund i reklamebranchen, og så er han naturligvis også en ægte bilnørd! Lars er også selvstændig fotograf og content producer og specialiserer sig blandt meget andet i arbejdet med biler. Lars tager billeder for forskellige grene af bilbranchen, både for de forskellige bilmærker, men også til mange forskellige magasiner og andre medier.Per Kuskner
 
Jurymedlem
Chefredaktør / Motorjournalist
Avisen.dk / Liebhaverboligens bilsektion Liebhaver Motor

Per Kuskner startede sin journalistiske karriere som Morgenposten og Fyens Stiftstidendes korrespondent i Los Angeles fra 1988-91. Siden har han været ansat som redaktør på hhv. SE og HØR, HER & NU, samt chefredaktør på TÆT PÅ. Han har altid haft en passion for biler og har leveret adskillige artikler om denne lidenskab til diverse aviser og websites. Siden 2012 har han stået for livstilsmagasinet Liebhaverboligens bilsektion – Liebhaver Motor, såvel er han idag chefredaktør på avisen.dk hvor bilsektionen også varetages.

 


Flemming Larsen
Jurymedlem
Motorredaktør Jysk Fynske Medier

Flemming Larsen er som motorredaktør i Jysk Fynske Medier i daglig berøring med den danske bilbranche.
Han har blik for udviklingen og tager jævnligt nye modeller til vurdering. Flemming Larsen har siden 1995 været tilknyttet mediehuset på Bugattivej , hvor han de seneste år har haft ansvar for Ugeavisen Vejle. Ved siden af sin funktion som motorredaktør beskæftiger han sig særligt med bylivs-, mad- og rejsejournalistik. Flemming Larsen har tidligere freelance for blandt andet BT.

Daniel Søgaard Hald
Jurymedlem
Chefredaktør på Mobilsiden.dk

Daniel Søgaard Hald er chefredaktør på Mobilsiden.dk, der er en af landets største hjemmesider om gadgets og teknologi. Mobilsiden har længe beskæftiget sig med hardware og software i biler, og har i takt med udviklingen inden for elbiler helt naturligt fået mere indhold samt tests af de eldrevne køretøjer. På Mobilsiden går vi grundigt til værks, når vi tester elbiler, og det er vi ret stolte af.
Daniel har siden 2012 skrevet om mobiltelefoner, IoT og gadgets, men har samtidig haft en stor interesse for biler. Og da Tesla banede vejen for elbilens succes, greb Daniel muligheden for at skrive om det han brændte allermest for.
Sammen med Mobilsiden.dk har Mobilselskabet ApS også siderne 24tech.dk, Telepristjek.dk og Mobilpriser.dk.

 

Thmas Saks Jury

Thomas Saks
Jurymedlem
Redaktør / Motorjournalist / Freelancer
Carlife365

Thomas Saks etablerede bilbloggen Carlife365 i 2017 efter en længere karriere i mediebranchen hos bl.a. Egmont og Aller. Han brænder for formidling, biler og motorcykler og har med Carlife365 som platform rig erfaring med at teste og anmelde biler og motorcykler. Thomas arbejder også som freelancer og leverer indhold til bl.a. Bil Magasinet og Børsen. Derudover arbejder han på freelanceprojekter inden for forretningsudvikling, digitalisering og kommunikation.

Jimi Rosa
Jurymedlem
Motorjournalist

Med en baggrund som petrolhead, radiovært og Content Creator startede Jimi YouTube kanalen www.Biler.TV
i november 2020. I dag en af de større danske bilkanaler på YouTube.

Jimi laver i dag primært indhold om elbiler med fokus på dagligdagsbrug og køreglæde...

Thomas Schiermacher
Jurymedlem
Motorjournalist og ansvarshavende redaktør

Thomas Schiermacher er uddannet journalist fra Roskilde Universitet i 2013. I mange år har han skrevet på regionale dagblade og lokale ugeaviser. Senere som freelancer med et bredt stofområde, der dækker alt fra modermærkekræft til classic cars. I 2015 grundlagde han Bidtafbiler.dk, hvor man kan læse test og nyheder af alt det på hvide plader. Siden 2019 redaktør på Altomvarebiler.dk, hvor du kan læse alt det om biler på gule plader.

Lars Jacobsen
Jurymedlem
Computerworld

Lars Jacobsen er chefredaktør på Computerworld. Han har de seneste 20 år beskæftiget sig med samspillet mellem teknologi, forretning, politik og samfund. Han har de seneste år især fulgt den rivende udvikling af bilen fra analogt transportmiddel til teknologisk hub – samt techgiganter som Apple og Googles indtog på markedet for bil-udstyr og funktioner.

Auto Awards Jury:

Søren Graabach
Jurymedlem
Markedschef, Auto & Cargo, Würth Danmark A/S

Søren Graabach har siden 2012 været markedschef for autosegmentet i handelsvirksomheden Würth Danmark, hvor han har til opgave at følge udviklingstendenserne i markedet og sikre, at Würths produktprogram, koncepter og løsninger matcher automarkedets behov. Herudover har Søren ansvaret for udvikling af Würths specialistområder, der er målrettet autobranchen, bl.a. indenfor additiver, bilpleje og karrosseri.
Kerneforretningen i Würth består af salg af forbrugsartikler, fx kemiprodukter, værktøj og værnemidler. Herudover forhandler Würth Danmark bilindretning, værkstedsudstyr mv.


Thomas Groth Andersen

Jurymedlem
Direktør Bilpriser.dk

Thomas Groth Andersen har mere end 20 års erfaring inden for autobranchen både i Danmark og Europa. Thomas har de sidste 5 år været Direktør for Bilpriser.dk, der også inkluderer Bilpriserpro.dk og Indicata.dk.
Bilpriser.dk er en del af Autorola-koncernen, der også ejer de 2 mest kendte online bilauktionsvirksomheder i Danmark: Autocom.dk og Bilsalg.dk. Koncernen er repræsenteret i 19 lande inklusiv Danmark, hvor Thomas har opstartet og implementeret Indicata i de 13 lande.
Thomas er en af de mest toneangivende profiler inden for IT-løsninger, der både kan håndtere nutidsværdier på biler samt restværdier, porteføljevurderinger af større bilflåder, optimering af brugtvognslager og afsætningsstrategier.


Adam Pade

Jurymedlem
Redaktør og Branchedirektør

Adam Pade har siden 2004 været redaktør af fagbladet AUTObranchen, der udgives af Dansk Bilbrancheråd, Dansk Autogenbrug og SKAD. Bag sig har han en karriere som journalist og redaktør især inden for det organisationspolitiske spændingsfelt. I 2020 tiltrådte han som branchedirektør for Dansk Autogenbrug. Hans drivkraft er at puffe de rammevilkår, som især små og mellemstore håndværksvirksomheder skal leve under, i gunstig retning. Herudover har biler – og de mennesker og den kultur, der omgiver dem – en særlig stjerne, både privat og arbejdsmæssigt.

 

Jørgen Bomberg
Jurymedlem
Direktør DBFU

Jørgen Bomberg tiltrådte 1 september 2020 som direktør i brugtbilforhandlernes brancheforening Dansk Bilforhandler Union (DBFU) samt i Brugtbil Garantifonden. DBFU fejrede i 2021 25 års jubilæum som den eneste brancheforening der alene varetager brugtbilforhandlernes interesser på alle fronter, ligesom der ydes rådgivning til forbrugere om bilkøberes rettigheder i forhold til reklamationsret og særlige ting man som bilkøber skal være opmærksom på. Jørgen Bomberg har en kæmpe passion for biler og bilbranchen og har selv 28 års erfaring med salg og ledelse fra bilbranchen, Jørgen Bomberg kom til DBFU fra Semler Retail A/S og har desuden tillidsposter bl.a. i SMVdanmark.

 

 

Jens Bachmann
Jurymedlem
Sales Manager, CG Car-Garantie Versicherungs-AG

Jens Bachmann er ansvarlig for salg af CarGaranties forsikringer til dækning af reparationsomkostninger i Danmark og Norden. Med over 50 års erfaring er CarGarantie en af Europas førende garanti- og forsikringsspecialister med over 23.000 forhandlere i 19 lande. I 2017 gjorde CarGarantie sit indtog på det danske marked, og i dag sørger 5 distriktschefer for at servicere de over 1.000 forhandlere, som benytter sig af CarGaranties løsninger. Løsninger, der hjælper både mærke- og brugtvognsforhandlerne med at skabe større kundeloyalitet, sikkerhed i bilsalget og ikke mindst meromsætning på eftermarkedet.

Gitte Seeberg Jury

Gitte Seeberg
Jurymedlem
Adm. direktør i AutoBranchen Danmark

Gitte Seeberg er uddannet advokat og har arbejdet en årrække som advokatfuldmægtig inden hun i 1994 stillede op og blev valgt til Folketinget for Det Konservative Folkeparti. Her blev hun især kendt som en dygtig og vellidt skatteordfører – en post hun bestred frem til 2004, hvor hun blev valgt til Europa Parlamentet.
I 2007 trak hun sig fra Parlamentet og blev medstifter af Ny Alliance, der som nyt parti blev valgt ind i Folketinget. Hun forlod dog partiet og Folketinget i 2008 for at blive generalsekretær i Verdensnaturfonden, WWF.
Gitte Seeberg har siden august 2017 været adm. direktør i Autobranchen Danmark, der repræsenterer ca. 1200 medlemmer inden for ny- og brugtvognsforhandlere samt eftermarkedet.
Gitte Seeberg har altid haft en levende interesse for biler og i AutoBranchen Danmark besidder hun flere tillidsposter i tilknyttede selskaber.

Lars Hedegaard
Jurymedlem
Adm. direktør, Scan Auto & Dybbroe Group A/S

Lars Hedegaard er direktør og medejer af Scan Auto & Dybbroe Group A/S, som er Skandinaviens største udbyder af originale reservedele til det frie værksteds -/og reparatørmarked i regionen.
Lars er derudover bestyrelsesmedlem i Eurogarant Danmark, og har tillige en række eksterne bestyrelsesposter både i og uden for autobranchen.

Charlotte Brix Andersen
Jurymedlem
Chef for forretningsudvikling, medlemsservice og kommunikation i AutoBranchen Danmark

Charlotte Brix Andersen er chef for forretningsudvikling, medlemsservice og kommunikation i AutoBranchen Danmark. Charlotte har en lang erfaring bag sig inden for medlemsområdet, politik og kommunikation fra hendes tidligere stillinger i Europa-Parlamentet, Københavns Universitet, WWF Verdensnaturfonden og senest som chef for kommunikation og analyse i Danmarks Idrætsforbund. Den fornemmeste opgave i AutoBranchen Danmark er et bringe organisationen endnu tættere på medlemmerne og styrke medlemstilbuddene med relevante kurser, medlemsmøder og arrangementer samt sikre, at organisationen står klar med viden og rådgivning i en tid, hvor udviklingen går stærkt i branchen.

Michael Lauesen
Jurymedlem
Strategisk udviklingschef, FTZ Autodele & Værktøj A/S

Michael Lauesen er ansat ved FTZ som Strategisk udviklingschef, og har i dag ledelses ansvaret for Akademi, værkstedskoncepterne AutoMester, CarPeople, Din BilPartner, Hella Service Partner, Nosign, 100 % Autotjek og CarNetwork samt Workshop 365 forretningsudvikling.
FTZ er markedsleder indenfor autodele og værktøj, og er totalleverandør til autobranchen. FTZ beskæftiger i dag mere end 1.100 medarbejdere.
Michael har altid arbejdet i autobranchen, og haft ledende stillinger i både den frie del af branchen og i den autoriserede del, samt 15 år hos en bilimportør.


Thomas Krebs

Jurymedlem
Bestyrelsesmedlem AIRC International, Direktør SKAD, Direktør Eurogarant Danmark

Thomas Krebs har haft sit virke i den danske og internationale bilbranche i 30 år. Han er frontløber indenfor tunge tekniske og teknopolitiske områder og er kendt som en visionær debattør og rådgiver. Som direktør i SKAD omfatter hans opgaver også forhandling og mægling på arbejdsgiverområdet. Hovedfokus i hans arbejde er udvikling, change management og kvalitetsforhold. AIRC International (airc-int.com) er en brancheorganisation for lak, karrosseri og køretøjsbyggere på verdensplan. SKAD (skad.dk), der blev grundlagt i 1907, er den danske medlemsorganisation i AIRC. Foreningen har hovedfokus på små og mellemstore frie værksteder og virksomheder i branchen.

Martin Baden-Jensen
Jurymedlem
Direktør, Baden-Jensen A/S & eflow A/S

Martin Baden-Jensen er uddannet MA, International Business Management fra Regents University London.
Direktør og ejer af Baden-Jensen A/S, som leverer Autolak til den professionelle lakerer i Danmark.
Martin er derudover medejer og direktør af virksomheden eflow A/S, samt bestyrelsesmedlem i Danmarks Farve- og Limindustri.
Erfaringer fra ind- og udland har pustet yderligere til passionen – at øge konkurrencekraften hos vores samarbejdspartnere gennem høj kvalitet, teknisk know-how og digitale værktøjer.

Erik_Rasmussen

Erik Rasmussen
Jurymedlem
Direktør, Dansk Bilbrancheråd

Erik S. Rasmussen er direktør i brancheorganisationen Dansk Bilbrancheråd (tidligere CAD) og ansvarlig for den daglige drift i brancheorganisationen Dansk Bilbrancheråd og DBR Arbejdsgiverforening. Det er medlemmerne, der ejer Dansk Bilbrancheråd og foreningen tilbyder ydelser og services, der er behov for i en bilvirksomhed i dagligdagen og varetager de pågældende medlemmers interesser. Dansk Bilbrancheråd har eksisteret og præget branchen siden år 1939. Dansk Bilbrancheråd består af 33 lokalforeninger med mere end 2.000 små- og mellemstore autovirksomheder som medlemmer.

Niels_skak

Niels Skak
Jurymedlem
Direktør, au2parts

Niels Skak er direktør hos den danske grossistkæde au2parts, der med mere end 40 afdelinger er en af de største leverandører til den frie del af autobranchen. Niels Skak har i sin nuværende stilling medvirket til at føre den landsækkende grossist til en kæde med fuldt koncept via værkstedskæderne AutoPartner, Teknicar, Rudecenter, Diesel/hybrid center og et såkaldt Noname koncept.

Morten Schwartz Nielsen
Jurymedlem
Partner, advokat (H)
Lund Elmer Sandager

Morten er advokat og partner i Lund Elmer Sandager. Morten har bred erfaring med problemstillinger og sager relateret til autobranchen. Det gælder lige fra lavpraktiske tiltag som hjemtagelse af biler og lignende til komplicerede sager for Højesteret. Han er derudover en af landets førende specialister indenfor leasing og varetager interesser for mange af de største aktører i branchen. Morten er også forfatter til ’Leasing – en form for finansiering’, som bliver brugt flittigt i branchen. Derudover arbejder Morten på en bog om leasing af biler.


Rune Grøndahl

Jurymedlem
Partner, KPMG Acor Taxteknisk

Rune Grøndahl er partner hos KPMG Acor Tax og har arbejdet med autobranchen i mere end 16 år, hvor han har en særdeles stærk profil som rådgiver og sparringspartner. Han er specialiseret i indirekte skatter, herunder registreringsafgift og arbejder med nogle af landets største aktører indenfor leasing, finansiering, strukturelle opgaver samt grænseoverskridende transaktioner.
Rune er medlem af KPMGs nationale Automotive gruppe, som er en del af KPMGs internationale Automotive Industry, der blandt andet udgiver den årlige Global Automotive Executive Survey. Rune er endvidere tilknyttet executive advisory board hos Finans og Leasing samt Autobranchen Danmarks SKAT Taskforce. 

Nikolaj Jacobsen
Jurymedlem
Chef for AD Danmark A/S

Nikolaj Jacobsen er chef for AD Danmark A/S og har været i autogrossistbranchen i mere end 10 år.
Nikolaj har været en del af AD Danmark fra starten af og siden oktober 2021 som chef for AD Danmark.
AD Danmark har sloganet ”Partnerskab – der betaler sig!” Derudover er AD Danmark den grossist med flest afdelinger.
Vores forretningsmodel er baseret på tre kerneværdier, som giver værkstederne det bedst mulige udgangspunkt for at have en profitabel forretning – pris, kvalitet og tilgængelighed. Vi har fravalgt dyre unødvendige serviceydelser for at give alle danske autoværksteder markant bedre indkøbspriser, samtidig med at vi tilbyder 3-8 daglige vareture. AD Danmark forsyner alle sine afdelinger minimum 3 gange dagligt fra hovedkontoret. Vores medlemskab af ADI sikre os et stort og bredt program af autoreservedele, dæk, olie, værktøj og forbrugsartikler, i både Premium og Private label kvalitet. AD Danmark tilbyder til vores kunder OE produkter fra samtlige bilmærker.
AD Danmark har værkstedskæden CarSpot og AD Manager-kundestyringsprogram. Derudover har AD Danmark også mulighed for at tilbyde Bosch Car Service konceptet til værkstederne.

Michael Laursen
Jurymedlem
Viggo Laursen A/S

Michael Laursen er født ind i autobranchen, lige fra han var barn, har han hørt om autoværksteder hen over køkkenbordet hos forældrene. Og i dag er han medejer af Viggo Laursen A/S, der sammen med broderen Henrik Solheim Laursen og 45 dygtige medarbejdere fordelt på adresser i Aalborg, Århus, Odense og København levere til autoværksteder og bilhandel i Danmark, Færøerne og Grønland, under sloganet: Hvis du vil tjene mere”.

Claus Ottesen
Jurymedlem
Kædechef Auto-G / Autoplus A/S

Claus Ottesen er Kædechef for Auto-G|Autoplus A/S. Autogrossistbranchen er forholdsvis nyt idet han tiltrådte 1. december 2021.
Autobranchen og værkstedsdriften er ikke nyt for Claus. Inden tiltrædelsen hos Auto-G var han ”på besøg” et par år hos dæk grossisten NDI nærmere bestemt som en del af Super Dæk Danmark. Bekendtskabet med autobranchen startede i 2006 hvor Claus har været ansat hos den danske VAG Group importør Semler A/S i forskellige direktør roller. Specialet er forretningsudvikling, kædedrift og forandringsledelse i detailhandlen, mere herom er at finde på LinkedIn profilen linkedin.com/in/claus-ottesen Udviklingspotentialet i den stærkt konkurrenceprægede grossistbranche krydret med muligheden for at deltage i formningen af fremtidens Auto-G kæde i samarbejde med vores internationale netværk Group Auto International, er en spændende opgave. En opgave som stiller krav til et bredt partnernetværk, heri er en af Claus’s styrker placeret. Auto-G forretningsmodellen har alle elementer for et stærkt koncept som udover Auto-G bl.a. tæller værkstedskæden Autoplus samt et af branchens stærkeste produktions & kundestyrings produkter G-Plan, et hybrid-& el koncept under Proline E og andre eksisterende muligheder som nye på vej. Vores mål er at være attraktive og vi er godt på vej. Claus vil kunne bidrage til en 360 graders betragtning af de brancherelevante elementer og ikke mindst i kontekst af det innovative & udviklende perspektiv.

Frank Nielsen
Jurymedlem
Head of Automotive Network hos Falck

Frank Nielsen har gennem de sidste 12 år været Head of Automotive Network hos Falck og har opbygget et netværk af op mod 700 Falck-certificerede leverandører til vejhjælpskoncepterne.

Frank har samarbejde med, Bilimportører, brancheorganisationer, værkstedskæder, mærkeværksteder, dækspecialister, synshaller og mange flere. Med sit virke gennem 49 år i autobranchen er Frank Nielsen ikke alene et kendt ansigt, men også respekteret for sin troværdighed. Frank har en fortid i både detail, importør og grossistleddet. I detail har Frank været Direktør i egen bilforretning og eftermarkedschef ved forskellige bilmærker gennem adskillige år. Han var konsulent hos en stor Dansk Bilimportør, med udrulning af gruppefritagelsesordningen i 0´erne til værkstedsnetværket og opbygning af en værktøjsafdeling. I Grossistleddel var Frank Eftermarkedschef som leverandør til autobranchen med tungt grej, lifte, opretterbænke, 4 hjulsudmålere, hjul og dæklinie, bremseprøvestande og meget mere. Rådgivning om indretning og opbygning af værkstederne samt optimering af processer hos den danske autobranche.