Crashpoint

Stærkt koncept, som altid er ”op to date” inden for alt skadesarbejde og uddannelse.

Crashpoint Skadecenter
Karrosseriteknik i udvikling.

Crashpoint fortsætter arbejdet med at sætte karrosseriteknikerfaget i højsædet. Høj faglighed, stolthed over karrosseriteknikerfaget og konstant udvikling har været, og er fortsat Crashpoints største force.Crashpoint ønsker at yde den bedste service til kunderne, hvor der aldrig gås på kompromis med sikkerhed og faglighed.

På trods af et tumultarisk år med stigende priser, reservedelsmangel og manglende arbejdskraft har Crashpoint formået at holde fanen højt når det kommer til korrekt reparation af skader, og fremtidssikring af karrosserifaget.

Ny afdeling åbnet i Odense, hvilket har åbnet døren for efteruddannelse af endnu flere karrosseriteknikere og Crashpoint har fortsat et stort antal karrosseriteknikerlærlinge, 5 i Aarhus og 1 i Vejle, for at sikre fagets fremtid.

Efter mantraet “udvikling frem for afvikling” har Crashpoint over det sidste år investeret et betragteligt beløb i udstyr og efteruddannelse, med bla. andet nye rettebænke til Aarhus og Vejle afdelingerne og en betragtelig stigning i antallet af karrosseriteknikere der sendes på efteruddannelse for at leve op til kravene for arbejde på særligt Tesla, hvor Crashpoint fortsat opretholder en TABS-certifikation.
(Tesla Approved Body Shop). Ud over at være stolt medlem af SKAD, landets vel nok fremmeste brancheorganisation inden for skadesbranchen, er Crashpoint også Eurogarant-certificeret. I 2022 har Crashpoint i samarbejde med SKAD og Tesla indlemmet Tesla-bilerne i Eurogarant-kontrollerne i et forsøg på at styrke Eurogarant-certifikationens brede, sikre kunderne yderligere og generelt styrke karrosseriteknikerfaget. Crashpoint deltager fortsat aktivt i udvikling og opdatering af reparationsmetoder, som med tiden kommer både kunder og branchen som helhed til gode.

Toppen af poppen og flere Auto Awards statuetter & to gazelle priser er beviset.
Crashpoint er kendt i branchen som en frembrusende og innovativ virksomhed.

På nedenstående link kan du se mere:
https://www.crashpoint.dk/