Andersen Biler, Ballerup

Andersen Biler Ballerup, ledet af Martin Jepsen og Henrik Sjøberg har formået at sætte trivsel så højt på agendaen, at de har skabt en helt særlig og unik forretning og arbejdsplads.
Det kan betale sig at sætte medarbejdernes velbefindende på dagsordenen. Resultaterne taler for sig selv. Forretningen er en succes og med et index på 200% bekræftes det, at den gode kultur har skabt et fantastisk fundament, som også afspejles på bundlinjen.
Kulturen er bla. blevet skabt af en ledelse der går forrest, ved selv at smøge ærmerne op og gå på gulvet eller flytte biler, og dermed viser at alles bidrag er vigtigt. Men det hander også om daglig fokus på trivsel, ugemøder hvor kolleger nominerer og ankerkender hinanden og en generel stemning, der giver plads til forskellighed og til at man kan være sig selv.
I en branche hvor det kan være svært at besætte ledige stillinger eller fastholde gode folk, er det prisværdigt og helt særligt, at man kan lykkes med at skabe et næsten famililært fællsskab hvor der er god stemning både internt og over for kunderne selvom tempoet er højt og hver dag er travl.

På nedenstående link kan du se mere:
https://www.andersenbiler.dk/kontakt/#salg