Bjarne Nielsen

Bjarne Nielsen er nyvognsforhandler af mærkerne Ford, Dacia, Kia, Mazda, Renault og Volvo. Med 10 bilhuse og en velbesøgt hjemmeside er Bjarne Nielsen synlig i hele landet.
Som nyvognsforhandler har Bjarne Nielsen de seks mærker Ford, Dacia, Kia, Mazda, Renault og Volvo. Der er i alt 10 bilhuse på tværs af landet, og samtidig har Bjarne Nielsen en velbesøgt hjemmeside, bn.dk. Med stor synlighed i hele landet og også online, er Bjarne Nielsen et oplagt sted at starte for mange, når de skal købe bil fra et af de seks mærker. På hjemmesiden bliver kunderne præsenteret for grundige beskrivelser af alle modeller indenfor de forskellige bilmærker. Her er der gallerier, videoer og tekst, som gør kunderne klogere, inden de besøger bilhuset. Der er desuden en anmeldelse og test på langt de fleste bilmodeller, og her gør Bilguidens Hans Sandal kunderne klogere på netop den bil, de har kig på. En grundig gennemgang, der klæder kunderne godt på.
I bilhusene møder kunderne salgskonsulenter, der er opsøgende i deres arbejde og sørger for at holde et højt informationsniveau gennem hele købet. Når kunderne henter bilen, bliver den grundigt gennemgået af salgskonsulenten, så kunderne er helt med på, hvad bilen kan. Med en Trustpilotscore på 4,5 er Bjarne Nielsen også af kunderne højt vurderet.

På nedenstående link kan du se mere:
www.bn.dk