regelsæt og bedømmelseskriterier for
Auto Awards 2018

Bedømmelsen

Auto Awards er en spektakulær tilbagevendende begivenhed, hvor der uddeles prestigefyldte statuetter til de bedste af de bedste.

Udvælgelsen af  de endelige vindere foretages blandt de nominerede på baggrund af juryens stemmer,  bil- og autobranchens stemmer samt publikums stemmer afgivet på autoawards.dk. De tre parters stemmer vægter på følgende måde:
Juryens stemmer (50%),
Bil- og autobranchens stemmer (25%) 
og offentlighedens stemmer (25%).

I følgende kategorier vil det kun være juryen (50%), samt bil- og autobrancherelaterede stemmer (50%), der giver udfaldet af vinderne:

  • ÅRETS PRODUKT
  • ÅRETS LEVERANDØR
  • ÅRETS FORSIKRINGSSELSKAB
  • ÅRETS NYHED

I kategorierne, der vedrører køretøjer, er der nedsat en biljury kun bestående af motorjournalister, hvor deres stemmer vægter 80% og offentlighedens stemmer vægter 20%.

Det statsautoriserede revisionsfirma Christensen Kjærulff sikrer, at alt går rigtigt til.

Juryen, der består af et repræsentativt udsnit af folk fra branchen, træder sammen online og vurderer de forskellige indstillede.

Juryen har beføjelser til at komme med indsigelser mod indstillede, hvis de mener, at indstillingen er mangelfuld eller ikke stemmer overens med retningslinjerne for Auto Awards.

Hvis juryen kommer med indsigelser mod den indstillede, har den indstillede mulighed for at komme med yderligere dokumentation for berettigelse.

Det statsautoriserede revisionsselskab Christensen Kjærulff vil tælle juryens, bil- autobranchens, såvel som offentlighedens stemmer sammen og finde vinderne af Auto Awards 2018.

Tirsdag 27. november 2018 offentliggøres vinderne ved Auto Awards 2018 i Cirkusbygningen i København.

Indstilling 2018:

Fredag 17. august 2018
Kl. 24.00 er deadline for indstilling til Auto Awards 2018.

Tirsdag 27. november 2018
Vi ses til Auto Awards 2018 kl. 18.00
i Cirkusbygningen, København.
- Kun adgang med forhåndsbestilte billetter. 

Orange_streg

Juryens vurdering

I beskrivelsen af kategorierne har vi forsøgt at give så mange oplysninger som muligt, men juryen vil tage flere aspekter med i deres bedømmelser, end det er muligt at belyse. Hvert jurymedlem vil vurdere hver nomineringsmulighed. Det vil bl.a. blive vurderet, om der leves op til de anprisninger, som følger brandet, hvorvidt det er innovativt og nyskabende, og om det kan danne præcedens i bil- autobranchen.

Der vil blive set på kvalitet og æstetik, og om brandet giver et positivt helhedsindtryk. Juryen skal give alle indsendte karakterer i forskellige vurderingskriterier tilpasset kategorien samt eventuelt anføre deres personlige bemærkninger. Denne gennemgang danner således udgangspunkt for valg af de udvalgte nominerede. Juryens vurdering er ikke en videnskabelig baseret gennemgang, men en subjektiv vurdering, der tager højde for en lang række aspekter ved det enkelte brand/den enkelte virksomhed etc.

Orange_streg

Revision af afstemning

I hele afstemningsperioden overvåger det statsautoriserede revisionsaktieselskab Christensen Kjærulff forløbet. Inden prisuddelingen tæller revisionsselskabet alle stemmer op fra juryen, bil- autobranchen, såvel som offentligheden for at finde vinderne af Auto Awards 2018 i de forskellige kategorier. Vinderne offentliggøres ved det store awardshow tirsdag den 27. november 2018.