Bil-autobranchens jury for Auto Awards 2019

Her kan du se jurymedlemmerne for Auto Awards 2019, der er et bredt repræsenteret udsnit fra bil- og autobranchen.

Hele den repræsentative jury for 2019 kan ses inden deadline for indstillingerne, hvor de her på siden præsenteres med tekst, såvel som foto, der sammen er lagt op i takt med at de er blevet sendt til arrangør.

Bedømmelsen har været en lukket votering, hvor de enkelte medlemmer i juryen med deres egen indgangsvinkel har givet hver af indstillingerne points fra 0 – 5. Det er blevet gjort ud fra de bedømmelseskriterier, som er nævnt under hver kategori. Hvert jurymedlem er inhabil i tilfælde af, at der fremgår en indstilling eller nominering i en eller flere givne kategori(er), hvor indstillingen eller nomineringen er lavet eller repræsenteret af en virksomhed som jurymedlemmet er tilknyttet eller har økonomisk interesse i. I det tilfælde stemmer det pågældende jurymedlem på en anden i de/den pågældende kategori(er).

 

 

I hver kategori har jurymedlemmerne hver især valgt 3-5 nominerede blandt de indstillede. Herefter har hvert jurymedlem sendt sine stemmer til Christensen Kjærulff, Statsautoriseret Revisionsaktieselskab & KPMG statsautoriseret revisionspartnerselskab.

Jury_Sean

Sean Fitzgerald Coard
Arrangør & juryformand Auto Awards

Sean Fitzgerald Coard driver det kreative event- og marketingsbureau Goodwill Media og har en bred erfaring indenfor kreative og oplevelsesbaserede events og marketingskampagner. Endvidere varetager han hele bil- autobranchens tv-kanal, AU2NEWS BUSINESS, der har en kontaktflade til folk i branchen, der ugentligt modtager en nyhedsreminder med nyheder til bil- autobranchen. I den forbindelse har han fingeren på pulsen og bred indsigt i bil- autobranchen.


Henrik Dreboldt

Biljuryformand Auto Awards
Motorredaktør Berlingske og BT

Henrik Dreboldt er motorredaktør på Berlingske og BT og driver derudover sit eget "Kuffert &og Kørehandsker"-univers, med Podcast, YouTube-kanal og en blog. Han har skrevet om biler siden 2003 og har efterhånden kørt alt hvad der er værd at køre. Han definerer sig selv som bil-æstet med stort fokus på bilers visuelle og emotionelle værdier, men er samtidig ikke bleg for at snedkerere en stortest af tre nye mikrobiler. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og har skrevet om biler i alt fra Femina til Luxury Aficionados.

 Hans_Uffe

Hans Uffe Christensen

Jurymedlem
Redaktør Auto Awards magasin

Journalist Hans Uffe Christensen har beskæftiget sig med erhvervs- og bilstof siden 1990. Dels som skrivende på BT og Berlingske Tidende. Dels som motorredaktør på BT. Siden 2015 har han været selvstændig freelancejournalist med speciale i forbrug- og motorjournalistik.

Gitte Seeberg Jury

Gitte Seeberg
Jurymedlem
Adm. direktør i AutoBranchen Danmark

Gitte Seeberg er uddannet advokat og har arbejdet en årrække som advokatfuldmægtig inden hun i 1994 stillede op og blev valgt til Folketinget for Det Konservative Folkeparti. Her blev hun især kendt som en dygtig og vellidt skatteordfører – en post hun bestred frem til 2004, hvor hun blev valgt til Europa Parlamentet.
I 2007 trak hun sig fra Parlamentet og blev medstifter af Ny Alliance, der som nyt parti blev valgt ind i Folketinget. Hun forlod dog partiet og Folketinget i 2008 for at blive generalsekretær i Verdensnaturfonden, WWF.
Gitte Seeberg har siden august 2017 været adm. direktør i Autobranchen Danmark, der repræsenterer ca. 1200 medlemmer inden for ny- og brugtvognsforhandlere samt eftermarkedet.
Gitte Seeberg har altid haft en levende interesse for biler og i AutoBranchen Danmark besidder hun flere tillidsposter i tilknyttede selskaber.

nyboe

Claus Walsted Nyboe
Jurymedlem
Direktør, Biltorvet A/S

Claus Walsted Nyboe er direktør hos Biltorvet, en af Danmarks største markedspladser for biler fra bilforhandlere! Ejerkredsen i Biltorvet A/S tæller ca. 400 selskaber, der repræsenterer omkring 800 af de største bilforretninger i hele landet. Biltorvets ejerkreds står selv for ca. 2/3 af al professionel handel med nye og brugte biler i Danmark. Resten ligger fortrinsvis hos de bilforhandlere, der annoncerer på Biltorvet.dk uden at være en del af ejerkredsen.

Erik_Rasmussen

Erik Rasmussen
Jurymedlem
Direktør, Dansk Bilbrancheråd

Erik S. Rasmussen er direktør i brancheorganisationen Dansk Bilbrancheråd (tidligere CAD) og ansvarlig for den daglige drift i brancheorganisationen Dansk Bilbrancheråd og DBR Arbejdsgiverforening, samt Interne forsikringer. Det er medlemmerne, der ejer Dansk Bilbrancheråd og foreningen tilbyder ydelser og services, der er behov for i en bilvirksomhed i dagligdagen og varetager de pågældende medlemmers interesser. Dansk Bilbrancheråd har eksisteret og præget branchen siden år 1939. Dansk Bilbrancheråd består af 33 lokalforeninger med mere end 1800 små- og mellemstore autovirksomheder som medlemmer.

Karl-Ove Pedersen
Jurymedlem
Direktør i DBFU Dansk Bilforhandler Union

Karl-Ove Pedersen har de seneste 6 år været direktør i brugtbilforhandlernes brancheforening DBFU samt i Brugtbil Garantifonden.
DBFU har igennem de seneste 21 år været den eneste brancheforening der alene varetager brugtbilforhandlernes interesser på alle fronter,
ligesom der ydes rådgivning til forbrugerne via DBFU’s hjemmeside.
Karl-Ove Pedersen har en fortid som direktør for VASS (VW-Audi-Seat-Skoda forhandlerforening) gennem 10 år, samt en 15-årig karriere i Shell’s retailafdeling.


Rune Grøndahl

Jurymedlem
Partner, KPMG Acor Taxteknisk

Rune Grøndahl er partner hos KPMG Acor Tax og har arbejdet med autobranchen i mere end 16 år, hvor han har en særdeles stærk profil som rådgiver og sparringspartner. Han er specialiseret i indirekte skatter, herunder registreringsafgift og arbejder med nogle af landets største aktører indenfor leasing, finansiering, strukturelle opgaver samt grænseoverskridende transaktioner.
Rune er medlem af KPMGs nationale Automotive gruppe, som er en del af KPMGs internationale Automotive Industry, der blandt andet udgiver den årlige Global Automotive Executive Survey. Rune er endvidere tilknyttet executive advisory board hos Finans og Leasing samt Autobranchen Danmarks SKAT Taskforce. 

Chr_Poder
Christian Poder

Jurymedlem
Formand ERFAgruppen-bilsyn

I april 2009 blev der nedsat en dialoggruppe på initiativ af Trafikministeren. Gruppen bestod af repræsentanter fra det daværende "Færdselsstyrelsen", de tekniske ansvarlige/ tekniske chefer fra de store synsvirksomheder, samt repræsentanter fra de to brancheforeninger. Dialoggruppens opgave bestod i at kommentere på nogle konkrete emner og i et omfang komme med løsningsforslag til disse.

Den 11. august 2009 nedsattes en tværfaglig erfagruppe mellem de landsdækkende bilsynskæder og de to anerkendte brancheforeninger på bilsynsområdet. erfa-gruppen bestod af Applus Bilsyn, A-Inspektion, FDM Bilsyn, Pava Bilsyn, Danske Synsvirksomheder og Dansk Lokal Syn. Herudover deltog bilinspektør/konsulent Anders Damgaard Andersen på foreningernes foranledning. Formålet med gruppen var samlet at repræsentere bilsynsbranchen på dialogmøderne med Trafikstyrelsen (tidl. Færdselsstyrelsen).

 

Niels_skak

Niels Skak
Jurymedlem
Direktør, au2parts

Niels Skak er direktør hos den danske grossistkæde au2parts, der med mere end 40 afdelinger er en af de største leverandører til den frie del af autobranchen. Niels Skak har i sin nuværende stilling medvirket til at føre den landsækkende grossist til en kæde med fuldt koncept via værkstedskæderne AutoPartner, Teknicar, Rudecenter, Diesel/hybrid center og et såkaldt Noname koncept.

Adam_Pade
Adam Pade

Jurymedlem
Ansvarshavende redaktør, fagbladet AUTObranchen

Adam Pade er redaktør på fagbladet AUTObranchen, der på 13. år bliver udgivet af en række branche- og arbejdsgiverforeninger i autobranchens eftermarked. Adam Pade har fulgt branchen siden 1980’erne, da han var ansat som journalist på Motormagasinet. Som fagbladsredaktør koncentrerer han sig helst om små- og mellemstore virksomheder inden for håndværket. Biler – og de mennesker samt den kultur, der omgiver dem – har dog en særlig stjerne, arbejdsmæssigt såvel som privat.

 


Thomas Krebs

Jurymedlem
Bestyrelsesmedlem AIRC International, Direktør SKAD, Direktør Eurogarant Danmark

Thomas Krebs har haft sit virke i den danske og internationale bilbranche i 30 år. Han er frontløber indenfor tunge tekniske og teknopolitiske områder og er kendt som en visionær debattør og rådgiver. Som direktør i SKAD omfatter hans opgaver også forhandling og mægling på arbejdsgiverområdet. Hovedfokus i hans arbejde er udvikling, change management og kvalitetsforhold. AIRC International (airc-int.com) er en brancheorganisation for lak, karrosseri og køretøjsbyggere på verdensplan. SKAD (skad.dk), der blev grundlagt i 1907, er den danske medlemsorganisation i AIRC. Foreningen har hovedfokus på små og mellemstore frie værksteder og virksomheder i branchen.


Thomas André Petersen

Jurymedlem
Varebilsjournalist

Thomas André Petersen er uddannet journalist fra Danmarks Journalist Højskole i 1999. Han har skrevet om biler, trafik og forbrugerstof om branchen lige siden. Det startede på Ekstra Bladet, hvor han blandt andet stod bag tillægget "Håndværkeren", og derfra har hovedvægten ligget på varebiler. Han er i dag Danmarks førende varebilsjournalist og redaktør på Altomvarebiler.dk - Danmarks eneste dedikerede medie om varebiler.

Børge Madsen
Jurymedlem
Direktør, Dansk Autogenbrug

Børge Madsen er direktør for Dansk Autogenbrug (DAG), der er en brancheorganisation for godt 70 miljøgodkendte autogenbrugsvirksomheder.
Medlemmerne af DAG er alle miljøcertificerede og offentligt godkendte i forhold til miljøbeskyttelsesloven. Autogenbrugerne miljøbehandler, demonterer og bortskaffer skadede og udtjente køretøjer. Fra bilerne udtager autogenbrugerne reservedele, kvalitetsvurderer dem og afsætter dem især blandt værkstederne.

DAG repræsenterer medlemmerne over for regering, folketing og myndigheder og bistår medlemmerne i deres daglige virksomhed.

Jens_Nordestgaard_Andersen

Jens Nordestgaard Andersen
Jurymedlem
vicedirektør for salg og marketing, FTZ Autodele & Værktøj

Jens Nordestgaard Andersen er vicedirektør med ansvar for salg og marketing hos autogrossisten FTZ Autodele & Værktøj A/S, der har 50 afdelinger i Danmark og 2 på Færøerne. FTZ har en række koncepter i sin palette, herunder værkstedskoncepterne AutoMester, Din Bilpartner, Hella Service Partner og Car People.

Jens Nordestgaard Andersen har mangeårig erfaring fra autobranchen, hvor han bl.a. i mere end 10 år har varetaget forskellige poster i Bridgestone - senest som salgs- og marketingchef.


Thomas Groth Andersen

Jurymedlem
Direktør Bilpriser.dk

Thomas Groth Andersen har mere end 20 års erfaring inden for autobranchen både i Danmark og Europa. Thomas har de sidste 4 år været Direktør for Bilpriser.dk, der også inkluderer Bilpriserpro.dk og Indicata.dk.
Bilpriser.dk er en del af Autorola-koncernen, der også ejer de 2 mest kendte online bilauktionsvirksomheder i Danmark: Autocom.dk og Bilsalg.dk. Koncernen er repræsenteret i 19 lande inklusiv Danmark, hvor Thomas har opstartet og implementeret Indicata i de 13 lande.
Thomas er en af de mest toneangivende profiler inden for IT-løsninger, der både kan håndtere nutidsværdier på biler samt restværdier, porteføljevurderinger af større bilflåder, optimering af brugtvognslager og afsætningsstrategier.


Flemming Larsen
Jurymedlem
Motorredaktør Jyske Medier

Flemming Larsen er som motorredaktør i Jyske Medier i daglig berøring med den danske bilbranche.
Han har blik for udviklingen og tager jævnligt nye modeller til vurdering. Flemming Larsen har siden 1995 været tilknyttet mediehuset på Bugattivej , hvor han de seneste år har haft ansvar for Ugeavisen Vejle. Ved siden af sin funktion som motorredaktør beskæftiger han sig særligt med bylivs-, mad- og rejsejournalistik. Flemming Larsen har tidligere freelance for blandt andet BT.

Andreas_Lang_Hedegaard_Jury

Andreas Lang Hedegaard
Jurymedlem
Redaktør Biltorvet

Andreas Lang Hedegaard er redaktør af Biltorvet og har beskæftiget sig med biljournalistik siden 2011. I den relativt korte periode har han både kørt superbiler som journalist på Bil Magasinet og skrevet om teknik og miljøeffekten af biler på Ingeniøren. I en periode var Andreas redaktør af Ekstra Bladets tillæg Håndværkeren og har derfor en del erfaring med erhvervsbiler. Derefter har han arbejdet for Berlingske/BT, Jyllands-Posten, Motormagasinet og Børsen, og siden 2017 været redaktør af Biltorvets journalistiske univers. Oprindeligt er Andreas uddannet journalist fra Roskilde Universitet.Per Kuskner
 
Jurymedlem
Motorjournalist

Per Kuskner startede sin journalistiske karriere som Morgenposten og Fyens Stiftstidendes korrespondent i Los Angeles fra 1988-91. Siden har han været ansat som redaktør på hhv. SE og HØR, HER & NU og er pt chefredaktør på TÆT PÅ. Han har altid haft en passion for biler og har leveret adskillige artikler om denne lidenskab til diverse aviser og websites. Siden 2012 har han stået for livstilsmagasinet Liebhaverboligens bilsektion – Liebhaver Motor.


Morten B. Bek

Jurymedlem
Motorjournalist

Morten B. Bek er uddannet journalist og har arbejdet med motorjournalistik siden 2005. Først på Bil Magasinet, efterfølgende på Berlingske Media og som freelancer i New York. Siden 2015 har han drevet den uafhængige hjemmeside, Blog om Biler, med nyheder, test og baggrundsstof.


Benedicte Engel

Jurymedlem
Stifter og ejer, Kvindernes Bilmagasin

Kvindernes Bilmagasin er et online univers fyldt med tips og tricks, bilpleje, services, spændende nyheder, biltests og masser af livsstil. Kvindernes Bilmagasin´s største ambition er at gøre livet med bilen lettere for kvinderne i hverdagen. Benedicte Engel har startet Kvindernes Bilmagasin fordi hun I sin tid som bilsælger hos Mercedes-Benz så, hvor lidt bilbranchen gør for at henvende sig til kvinderne. Hun mener, at det må det være på rette tid, at kvinderne får sit eget bilmagasin, da flere og flere kvinder køber egen bil eller er med til at beslutte, hvilken bil familien skal investere i. Med Kvindernes Bilmagasin ønsker vi at skabe Danmarks største bil- og livsstilssite for kvinder!


Susanne Ingemann Terney

Jurymedlem
Journalist, Dansk Markedsføring

Susanne Ingemann Terney er uddannet cand.interpret. og statsautoriseret translatør og tolk i fransk – og kører derfor naturligvis i Citroën. I 1995 blev hun uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole. Susanne startede karrieren på Børsen, og arbejdede efterfølgende i en årrække med kommunikation, presse og medier i bl.a. Danske Bank og Nordea. Siden 2007 har hun været fagjournalist hos Dansk Markedsføring - Danmarks største forening af marketing-professionelle.

Søren Graabach
Jurymedlem
Markedschef, Auto & Cargo, Würth Danmark A/S

Søren Graabach har siden 2012 været markedschef for autosegmentet i handelsvirksomheden Würth Danmark, hvor han har til opgave at følge udviklingstendenserne i markedet og sikre, at Würths produktprogram, koncepter og løsninger matcher automarkedets behov. Herudover har Søren ansvaret for udvikling af Würths specialistområder, der er målrettet autobranchen, bl.a. indenfor additiver, bilpleje og karrosseri.
Kerneforretningen i Würth består af salg af forbrugsartikler, fx kemiprodukter, værktøj og værnemidler. Herudover forhandler Würth Danmark bilindretning, værkstedsudstyr mv.

Gert Tougård
Jurymedlem
Direktør i Global Car Leasing

Gert Tougård har været i leasingbranchen i 32 år. De første godt 25 år som direktør i Finans Nord, herefter en kort periode i direktionen i Jyske finans og de seneste godt 5 år, som direktør i Global Car Leasing. Han er kendt som faglig kompetent med stor brancheindsigt og har igennem tiden altid skabt konstante og flotte resultater.
For at have mere tid til familie, fritidsinteresser og de andre områder han interesserer sig for, har han valgt at afslutte det traditionelle arbejdsliv. Han stopper derfor som direktør i Global Car Leasing her i 2018.
Men passionen personlig udvikling og udvikling af selskaber er intakt.

Jess Ulrik Verge Jury

Jess Ulrik Verge
Jurymedlem
Motorjournalist

Jess Ulrik Verge er uddannet journalist fra Danmarks Journalist Højskole i 1989. Karrieren begyndte i dagspressen hos Kalundborg Folkeblad og fortsatte inden for motorjournalistik i 1995 med ansættelse på Bil og Båd, der blev udgivet af Den Blå Avis i Århus. Siden 2000 er motorjournalistikken blevet blandet med andre emner ud fra freelancevirksomheden Meditor. Endvidere erJess Ulrik Verge en del af redaktionen på Altomvarebiler.dk

Lars Hedegaard
Jurymedlem
Adm. direktør, Scan Auto & Dybbroe Group A/S

Lars Hedegaard er direktør og medejer af Scan Auto & Dybbroe Group A/S, som er Skandinaviens største udbyder af originale reservedele til det frie værksteds -/og reparatørmarked i regionen.
Lars er derudover bestyrelsesmedlem i Eurogarant Danmark, og har tillige en række eksterne bestyrelsesposter både i og uden for autobranchen.

Charlotte Brix

Charlotte Brix Andersen
Jurymedlem
Chef for forretningsudvikling, medlemsservice og kommunikation i AutoBranchen Danmark

Charlotte Brix Andersen er chef for forretningsudvikling, medlemsservice og kommunikation i AutoBranchen Danmark. Charlotte har en lang erfaring bag sig inden for medlemsområdet, politik og kommunikation fra hendes tidligere stillinger i Europa-Parlamentet, Københavns Universitet, WWF Verdensnaturfonden og senest som chef for kommunikation og analyse i Danmarks Idrætsforbund. Den fornemmeste opgave i AutoBranchen Danmark er et bringe organisationen endnu tættere på medlemmerne og styrke medlemstilbuddene med relevante kurser, medlemsmøder og arrangementer samt sikre, at organisationen står klar med viden og rådgivning i en tid, hvor udviklingen går stærkt i branchen.

Michael Ullerup
Jurymedlem
Chef for AD Danmark A/S

Michael Ullerup har mere end 30 års erfaring inden for autobranchen, hvilket har bibragt ham en stor portion knowhow og ikke mindst en suveræn forretningsforståelse for B2B krav og forventninger.
Michael Ullerup har blandt andet været med til at udvikle og skabe det nuværende fundament for Tectyl-kæden. Har igennem sin karriere bidraget til nye organisationsstrukturer, turn around og gennem innovation skabt alternative veje til positiv udvikling.

Martin Baden-Jensen
Jurymedlem
Direktør, Baden-Jensen A/S & eflow A/S

Martin Baden-Jensen er uddannet MA, International Business Management fra Regents University London.
Direktør og ejer af Baden-Jensen A/S, som leverer Autolak til den professionelle lakerer i Danmark.
Martin er derudover medejer og direktør af virksomheden eflow A/S, samt bestyrelsesmedlem i Danmarks Farve- og Limindustri.
Erfaringer fra ind- og udland har pustet yderligere til passionen – at øge konkurrencekraften hos vores samarbejdspartnere gennem høj kvalitet, teknisk know-how og digitale værktøjer.