Bil-autobranchens jury for Auto Awards 2018

Her kan du se jurymedlemmerne for 2018, der repræsenteret et bredt udsnit af bil- og autobranchen.

Hele den representative Jury har kunnet ses inden deadline for indstillinger, hvor de her på siden er blevet præsenteret med tekst, såvel foto der sammen er lagt op i takt med at de er blevet sendt til arrangør. 

Bedømmelsen har været en lukket votering, hvor de enkelte medlemmer i juryen med deres egen indgangsvinkel har givet hver af indstillingerne points fra 0 – 5. Det er blevet gjort ud fra de bedømmelseskriterier, som er nævnt under hver kategori. Hvert Jury medlem har ikke mulighed for at stemme på sig selv, såfremt deres respektive virksomheder er indstillet eller nomineret.

I hver kategori har jurymedlemmerne valgt hver især 3-5 nominerede blandt de indstillede. Herefter har hvert jurymedlem sendt sine stemmer til det statsautoriseret revisionsselskab Christensen & Kjærulff, der er udvalgt som revisionsselskab for 2018. 

Jury_Sean

Sean Fitzgerald Coard
Jury formand Auto Awards
Stifter & arrangør

Sean Fitzgerald Coard er stifter & arrangør af Auto Awards. Til dagligt driver han det kreative event & marketingsbureau Goodwill Media og har en bred erfaring indenfor kreative & oplevelsesbaserede marketingskampagner. Endvidere har han stiftet hele bil- autobranchens TV Kanal AU2NEWS BUSINESS, der har en kontaktflade til over 17.000 i branchen, der ugentligt modtager en nyhedsreminder med nyheder til bil- autobranchen. Endvidere driver han Danmarks eneste landsdækkende Drive-In-Bio i 14 byer, såvel Bilbanko i 17 Byer – Alt sammen med bilen som omdrejningspunkt. I den forbindelse har han fingeren på pulsen og bred indsigt i bil- autobranchen.


Henrik Dreboldt

Biljury formand Auto Awards
Motorredaktør Berlingske & BT

Henrik Dreboldt er motorredaktør på Berlingske og BT og driver derudover sit eget Kuffert & Kørehandsker-univers, med Podcast, Youtubekanal og en blog. Han har skrevet om biler siden 2003, og efterhånden kørt alt hvad der er værd at køre. Han definerer sig selv som bilæstet med stor fokus på bilers visuelle og emotionelle værdier, men er samtidig ikke bleg for at snedkerere en stortest af tre nye mikrobiler. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og har skrevet om biler i alt fra Femina til Luxury Aficionados.

 Hans_Uffe

Hans Uffe Christensen

Jurymedlem
Motor- erhvervsjournalist

Journalist Hans Uffe Christensen har beskæftiget sig med erhvervs- og bilstof siden 1990. Dels som skrivende på BT og Berlingske Tidende. Dels som motorredaktør på BT. Siden 2015 selvstændig freelancejournalist med speciale i forbrug- og motorjournalistik.

Gitte Seeberg Jury

Gitte Seeberg
Jurymedlem
Adm. direktør i AutoBranchen Danmark

Gitte Seeberg er uddannet advokat og har arbejdet en årrække som advokatfuldmægtig inden hun i 1994 stillede op og blev valgt til Folketinget for Det Konservative Folkeparti. Her blev hun især kendt som en dygtig og vellidt skatteordfører – en post hun bestred frem til 2004, hvor hun blev valgt til Europa Parlamentet.
I 2007 trak hun sig fra Parlamentet og blev medstifter af Ny Alliance, der som nyt parti blev valgt til Folketinget. Hun forlod dog partiet og Folketinget i 2008 for at blive generalsekretær i Verdensnaturfonden, WWF.
Gitte Seeberg har siden august 2017 været adm. direktør i Autobranchen Danmark, der repræsenterer ca. 1200 medlemmer inden for ny- og brugtvognsforhandlere samt eftermarkedet.
Gitte Seeberg har altid haft en levende interesse for biler og i AutoBranchen Danmark besidder hun flere tillidsposter i tilknyttede selskaber.

nyboe

Claus Walsted Nyboe
Jurymedlem
Direktør, Biltorvet A/S

Claus Walsted Nyboe er direktør hos Biltorvet, en af Danmarks største markedspladser for biler fra bilforhandlere! Ejerkredsen i Biltorvet A/S tæller ca. 400 selskaber, der repræsenterer omkring 800 af de største bilforretninger i hele landet. Biltorvets ejerkreds står selv for ca. 2/3 af al professionel handel med nye og brugte biler i Danmark. Resten ligger fortrinsvis hos de bilforhandlere, der annoncerer på Biltorvet.dk uden at være en del af ejerkredsen.

Erik_Rasmussen

Erik Rasmussen
Jurymedlem
Direktør, Dansk Bilbrancheråd

Erik S. Rasmussen er direktør i brancheorganisationen Dansk Bilbrancheråd (tidligere CAD) og ansvarlig for den daglige drift i brancheorganisationen Dansk Bilbrancheråd og DBR Arbejdsgiverforening, samt Interne forsikringer. Det er medlemmerne, der ejer Dansk Bilbrancheråd og foreningen tilbyder ydelser og services, der er behov for i en bilvirksomhed i dagligdagen og varetager de pågældende medlemmers interesser. Dansk Bilbrancheråd har eksisteret og præget branchen siden år 1939. Dansk Bilbrancheråd består af 33 lokalforeninger med mere end 1800 små- og mellemstore autovirksomheder som medlemmer.

Karl-Ove Pedersen
Jurymedlem
Direktør i DBFU Dansk Bilforhandler Union

Karl-Ove Pedersen har de seneste 6 år været direktør i brugtbilforhandlernes brancheforening DBFU samt i Brugtbil Garantifonden.
DBFU har igennem de seneste 21 år været eneste brancheforening der alene varetager brugtbilforhandlernes interesser på alle fronter,
ligesom der ydes rådgivning til forbrugerne via DBFU’s hjemmeside.
Karl-Ove Pedersen har en fortid som direktør for VASS (VW-Audi-Seat-Skoda forhandlerforening) gennem 10 år, samt en 15 årig karriere i Shell’s retailafdeling.


Rune Grøndahl

Jurymedlem
Partner, KPMG Acor Taxteknisk

Rune Grøndahl er partner hos KPMG Acor Tax og har arbejdet med autobranchen i mere end 16 år hvor han har en særdeles stærk profil som rådgiver og sparringspartner. Han er specialiseret i indirekte skatter, herunder registreringsafgift og arbejder med nogle landets største aktører indenfor leasing, finansiering, strukturelle opgaver samt grænseoverskridende transaktioner.
Rune medlem af KPMGs nationale Automotive gruppe, som er en del af KPMGs internationale Automotive Industry, der blandt andet udgiver den årlige Global Automotive Executive Survey. Rune er endvidere tilknyttet executive advisory board hos Finans & Leasing samt Autobranchen Danmarks SKAT Taskforce. 

Chr_Poder
Christian Poder

Jurymedlem
Formand ERFAgruppen-bilsyn

I april 2009 blev der nedsat en dialoggruppe på initiativ af Trafikministeren. Gruppen bestod af repræsentanter fra det daværende Færdselsstyrelsen, de tekniske ansvarlige/ tekniske chefer fra de store synsvirksomheder, samt repræsentanter fra de to brancheforeninger. Dialoggruppens opgave bestod i at kommentere på nogle konkrete emner og i et omfang komme med løsningsforslag til disse.

Den 11. august 2009 nedsattes en tværfaglig erfagruppe mellem de landsdækkende bilsynskæder og de to anerkendte brancheforeninger på bilsynsområdet. erfagruppen bestod af Applus Bilsyn, A-Inspektion, FDM Bilsyn, Pava Bilsyn, Danske Synsvirksomheder og Dansk Lokal Syn. Herudover deltog bilinspektør/konsulent Anders Damgaard Andersen på foreningernes foranledning. Formålet med gruppen var samlet at repræsentere bilsynsbranchen på dialogmøderne med Trafikstyrelsen (tidl. Færdselsstyrelsen).

 

Niels_skak

Niels Skak
Jurymedlem
Direktør, au2parts

Niels Skak er direktør hos den danske grossistkæde au2parts, der med mere end 40 afdelinger er en af de største leverandører til den frie del af autobranchen. Niels Skak har i sin nuværende stilling medvirket til at føre den landsækkende grossist til en kæde med fuldt koncept via værkstedskæderne AutoPartner, Teknicar, Rudecenter, Diesel/hybrid center og et såkaldt Noname koncept.

Adam_Pade
Adam Pade

Jurymedlem
Ansvarshavende redaktør, fagbladet AUTObranchen

Adam Pade er redaktør af fagbladet AUTObranchen, der på 13. år bliver udgivet af en række branche- og arbejdsgiverforeninger i autobranchens eftermarked. Adam Pade har fulgt branchen siden 1980’erne, da han var ansat som journalist på Motormagasinet. Som fagbladsredaktør koncentrerer han sig helst om små mellemstore virksomheder inden for håndværket. Biler – og de mennesker og den kultur, der omgiver dem – har dog en særlig stjerne, arbejdsmæssigt såvel som privat.

 


Thomas Krebs

Jurymedlem
Bestyrelsesmedlem AIRC International, Direktør SKAD, Direktør Eurogarant Danmark

Thomas Krebs har sit virke i den danske og internationale bilbranche i 30 år. Han er frontløber indenfor tunge tekniske og teknopolitiske områder og er kendt som visionær debattør og rådgiver. Som direktør i SKAD omfatter hans opgaver også forhandling og mægling på arbejdsgiverområdet. Hovedfokus i hans arbejde er udvikling, change management og kvalitetsforhold. AIRC International (airc-int.com) er brancheorganisation for lak, karrosseri og køretøjsbyggere på verdensplan. SKAD (skad.dk), der blev grundlagt i 1907, er den danske medlemsorganisation i AIRC. Foreningen har hovedfokus på små og mellemstore frie værksteder og virksomheder i branchen.


Thomas André Petersen

Jurymedlem
Varebilsjournalist

Thomas André Petersen er uddannet journalist fra Danmarks Journalist Højskole i 1999. Han har skrevet om biler, trafik og forbrugerstof om branchen lige siden. Det startede på Ekstra Bladet, hvor han blandt andet stod bag tillægget Håndværkeren, og derfra har hovedvægten ligget på varebiler. Han er i dag Danmarks førende varebilsjournalist og redaktør på Altomvarebiler.dk - Danmarks eneste dedikerede medie om varebiler.

Børge Madsen
Jurymedlem
Direktør, Dansk Autogenbrug

Børge Madsen er direktør for Dansk Autogenbrug (DAG), der er brancheorganisation for godt 70 miljøgodkendte autogenbrugsvirksomheder.
Medlemmerne af DAG er alle miljøcertificerede og offentligt godkendte i forhold til miljøbeskyttelsesloven. Autogenbrugerne miljøbehandler, demonterer og bortskaffer skadede og udtjente køretøjer. Fra bilerne udtager autogenbrugerne reservedele, kvalitetsvurderer dem og afsætter dem især blandt værkstederne.

DAG repræsenterer medlemmerne over for regering, Folketing og myndigheder og bistår medlemmerne i deres daglige virksomhed.

Jens_Nordestgaard_Andersen

Jens Nordestgaard Andersen
Jurymedlem
vicedirektør for salg og marketing, FTZ Autodele & Værktøj

Jens Nordestgaard Andersen er vicedirektør med ansvar for salg og marketing hos autogrossisten FTZ Autodele & Værktøj A/S, der har 50 afdelinger i Danmark og 2 på Færøerne. FTZ har en række koncepter i sin palette, herunder værkstedskoncepterne AutoMester, Din Bilpartner, Hella Service Partner og Car People.

Jens Nordestgaard Andersen har mangeårig erfaring fra autobranchen, hvor han bl.a. i mere end 10 år har varetaget forskellige poster i Bridgestone - senest som salgs- & marketingchef.


Poul Toftegaard Pedersen

Jurymedlem
Salgs- & Konceptchef hos det nystartede AD Danmark A/S

Han har mange års erfaring indenfor den frie autobranche, hvor han både har arbejdet med salg til grossister, autoværksteder samt konceptopbygning og drift.
I den nuværende stilling har Poul fuld fokus på opbygning af AD Danmark A/S som Vestjysk Autodele og Mekonomen Danmark er en del af. Et værkstedskoncept ved navn CarSpot, er ligeledes blevet introduceret.

 

niels_rask

Niels Rask Larsen
Jurymedlem
Formand Dansk Lokal Syn

Dansk Lokal Syn er en frivillig forening, der har til formål, at samle de små lokale privatejede synsvirksomheder. Gennem konstruktivt fagligt samarbejde arbejder Dansk Lokal Syn for at styrke virksomhederne i konkurrencen mod de større landsdækkende kæder, hvoraf de største er udenlandsk ejede. Dansk Lokal Syn har aftaler om teknisk bistand og arrangerer fælles efteruddannelse af medarbejdere. Alle medarbejdere er løbende på kursus for at sikre en ensartet og for kunden reel og ligeværdig bedømmelse af køretøjet. Der er i Dansk Lokal Syn mere end 40 lokale virksomheder med over 70 afdelinger fordelt over det meste af Danmark.


Thomas Wulff

Jurymedlem
Motorjournalist

Han er godt nok uddannet på CBS i København, men et studiejob på bilbladet, Bil Magasinet, medførte en permanent smitte med kærlighed til automobilen. Har arbejdet med motorjournalistik i 20 år både som fastansat og freelance. Dertil er Thomas involveret i Dansk Motorsport, hvor han kommenterer motorsport og er involveret i Copenhagen Historic Grand Prix.

Poul_Thomsen
Poul Thomsen

Jurymedlem
Key Account Chef, Würth Danmarks Autodivision

Poul Thomsen er Key Account Chef og tilknyttet Würth Danmarks Autodivision. Poul har ansvaret for et KAM team, der dagligt besøger større kunder, importører og indkøbsforeninger. Derudover er Poul også en af de drivende kræfter i at udvikle Würth Danmarks internationale samarbejde i Norden i tæt samarbejde med koncernen. Poul har siden 2001 i samarbejde med ledelsen arbejdet med at videreudvikle Autodivisionen hos Würth Danmark.


Morten B. Bek

Jurymedlem
Motorjournalist

Morten B. Bek er uddannet journalist og har arbejdet med motorjournalistik siden 2005. Først på Bil Magasinet, efterfølgende på Berlingske Media og som freelancer i New York. Siden 2015 har han drevet den uafhængige hjemmeside Blog om Biler med nyheder, test og baggrundsstof.

 


Benedicte Engel

Jurymedlem
Stifter & ejer, Kvindernes Bilmagasin

Kvindernes Bilmagasin er et online univers fyldt med tips & tricks, bilpleje, services, spændende nyheder, biltests og masser af livsstil. Kvindernes Bilmagasin´s største ambition at gøre livet med bilen lettere for kvinderne i hverdagen. Benedicte Engel har startet Kvindernes Bilmagasin fordi hun I sin tid som bilsælger hos Mercedes-Benz så, hvor lidt bilbranchen gør for at henvende sig til kvinderne. Hun mener, at det må det være på rette tid, at kvinderne får sit eget bilmagasin, da flere og flere kvinder køber egen bil eller er med til at beslutte, hvilken bil familien skal investere i. Med Kvindernes Bilmagasin ønsker vi at skabe Danmarks største Bil- og Livsstilssite for kvinder!


Susanne Ingemann Terney

Jurymedlem
Journalist, Dansk Markedsføring

Susanne Ingemann Terney er uddannet cand.interpret. og statsautoriseret translatør og tolk i fransk...og kører derfor naturligvis i Citroën. I 1995 blev hun uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole. Susanne startede karrieren på Børsen, og arbejdede efterfølgende i en årrække med kommunikation, presse og medier i bl.a. Danske Bank og Nordea. Siden 2007 har hun været fagjournalist hos Dansk Markedsføring - Danmarks største forening af marketing-professionelle.