bestil billetter

Nu har du muligheden for at reservere dine billetter til Auto Awards, der afholdes tirsdag 23. november 2021 i Cirkusbygningen, København.

Husk ved tilmelding at skrive, om du ønsker “menu standard” eller “menu vegetar”, samt om der er nogle allergier, vi skal tage højde for. – Til info, kan vi ikke ændre det 8 dage før arrangementet.

VIP BILLET 2021
DKK 1.495,- pr. billet – Rød løber, fri garderobe, award + show + middag + fri vin, øl og vand under showet (3 timer) Priserne er ekskl. moms. 
– Ved VIP-pakken sidder du på nogle fantastiske pladser, og der er velkomstbobler ved ankomst. Ydermere tilbydes du, at der ved ankomst i foyer er et bord med firmaskilt, såvel som mulighed for at få lagt bordkort på dit bord. Der er desuden mulighed for, at din aften kan blive customized til dit selskab, såvel ekstra tilkøb af special forplejning, snacks etc.

SØLV BILLET 2021
DKK 1.250,- pr. billet – Rød løber, fri garderobe, gode pladser, award + show + 3-retters menu, fri vin, øl og vand under showet i 3 timer.

BRONZE BILLET 2021
DKK 750,- pr. billet – Rød løber, fri garderobe, award + show + middag
– Der er også mulighed for at købe “Special VIP”-billetter, der er customized, som fremsendes på foranledning.

Endvidere er der mulighed for at bestille “Award Champagne” til dit bord imod ekstra betaling i alle billetkategorierne.

Se mere info omkring award menuen / vegetar menuen under program.

Alle beløb er ekskl. moms

Award billetbestilling:
Skriv hvilken awardbillet du/I ønsker + antallet af billetter.
Endvidere bedes du skrive dit navn, firmanavn, adresse, telefonnummer og det ønskede antal billetter til: autoawards@goodwillmedia.dk

Et billetkøb er bindende, og det er derfor ikke muligt at få refunderet billetter efter, at du har modtaget din faktura for købet.

Kommer du langvejsfra for at deltage til Auto Awards, eller ønsker du at gøre aften til en helhedsoplevelse, kan du overnatte på det anbefalede Award hotel, som arrangøren samarbejder med. Få tilsendt mere info herom ved at skrive til autoawards@goodwillmedia.dk. Vi har sørget for, at du får nogle favorable fordele ved at overnatte på dette hotel. Husk at oplyse, at du deltager i Auto Awards ved bestillingen.